IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 17 Kasım 2005, 14:30   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



mIRC ı açıp "Alt + R" yapıp açılan diyalogda "File> New" (yada Dosya > Yeni) yapıp yeni bir sayfa açarsın. Burada gördüğün kodları o sayfaya kopyalarsın.Kaydedip kapatırsın. O kadar basit. Bu andan itibaren dikkat etmen gereken bir iki şey var.

Kaydedip kapattığında Kodların içinde START event'ı varsa hemen bir uyarı gelir. O uyarı da Evet'e tıklarsın ve yüklediğin şey aktif olmuş olur.

Eğer bunun gibi birşey söz konusu değilse. Yani START event'ı yoksa kodun içindeki komutlardan kodun ne zaman? Nerede? Hangi şartla? çalışacağını senin önceden bilmen ve kodun çalışıp çalışmadığını böylece kontrol etmen gerekir. Çünkü burada verilen her kod doğru olmayabilir.

Eğer Addon gibi bir şey yüklemek istiyorsan. Addon dosyalarını koyacağın dosya yolunu Addon u çektiğin yerden yada Addonun kendi yardım dosyasından öğrenebilirsin. Genelde mIRC klasörüne atarsın ve yüklersin. (Yine Addon yardım dosyasında dendiği şekilde).

Saygılar...


Konu Cappystarjoe tarafından (17 Kasım 2005 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
basladim, başladım, da, help, mirc download, mirc indir, ogrenmeye, yardim, yardım, ögrenmeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yenıyım Ögrenmeye Çalışıyorum GaziosmanpasaLi Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 7 03 Mart 2007 10:39