merhaba arkadaşlar elimde burada buldugum bir kod var ama bu kodu Şöyle düzenlemek istiyorum güvenlik kanalına !koru nick yazdıgımda yazılan nick koruyacak !korudel nick dedigimde o nick korumadan çıkartacak birde eger unutulursa diye 20 dakka sonra kendi çıkarsın bot bunu böyle düzenliye bilirmiyiz
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#Spam:{
; Oper-Admin Hostları Muaf.
if $regex($site,/(Admin|Root|Network|Server|Services|Oper|IRCOP|Local)/Si) { return }
;Bot Nickleri vs. Muaf
elseif $regex($nick,/(Bot1|Bot2|Bot3|Bot4)/Si) { return }
else {
msg $nick $+(4,$nick,) Nick'inize saldırı yoksa , keyfi giriş yapmayınız. Aksi taktirde bu belirlenirse, ceza almanıza sebep olur.
msg $nick 2Nickiniz4 $_spamrx($regsubex($nick,/(.)/gSi,\t.?)) 2 Olarak Spam alındı. $nick
msg $nick 2Nick Korunma Süreniz : 20 dk.
spamfilter add c block - $+(2,$me) $+ _Tarafından_Nick_Koruma_Altındadır. $_spamrx($regsubex($nick,/(.)/gSi,\t.?))
$+(.timer,$nick,spam) 1 1200 .spamfilter del c block - $+(2,$me) $+ _Tarafından_Nick_Koruma_Altındadır. $_spamrx($regsubex($nick,/(.)/gSi,\t.?))
.hadd -msu1200 Firewall $_spamrx($regsubex($nick,/(.)/gSi,\t.?)) $nick
}
}
alias _spamrx {
return $replacex($1-,a,[aA@4æàáâãäåÀÁÂÃÄÅÆ],b,[bBß],c,[cçÇ],ç,[cçÇ],Ç,[cçÇ],e,[eE3ÆèéêëÈÉÊË€£],g,[gğĞqk],ğ,[gğĞqk],Ğ,[gğĞqk],ı,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],i,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],İ,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],k,[kqğĞg],m,[mw],l,[Iıl1],o,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],Ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],u,[uüÜÙÚÛÜ],ü,[uüÜÙÚÛÜ],Ü,[uüÜÙÚÛÜ])
}