![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: txt dosyadan yazı aktarma
Aleyküm Selam Doğru anlamışımdır umarım. Elinde 2 adet .txt dosyası var ve dosyanın içindeki satırlar şöyle; 1) mIRC 2) Scripting 3) Deneme 4) Selam naber Sen kanalda !aktar 1) yazarsan 1) mIRC satırını dosya1.txt'ten alıp dosya2.txt e taşır. Bu şekilde istiyorsan mutlaka !aktar Sayı yazarken Kapalı parantez işaretini de koyman gerekir. Çünkü diyelim ki hem 1) mIRC satırı var hem de 11) Sohbet satırı var eğer 1) yerine 1 yaparsan hem 1) mIRC i hem de 11) Sohbet i taşır ona dikkat et. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Not: Eğer istediğin bu ise kod üzerindeki #kanal dosya1.txt ve dosya2.txt öğelerini kullanımına göre değiştirmelisin. /filter komutunda -f anahtarı (file) dosya'yı temsil eder. -ff ise dosyadan dosyaya anlamına gelir. Onlarca farklı yol ile yapabilirsin. Kolay gelsin.
__________________ The Ghost of Christmas Past... mircscripting.net | |||||
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
txt den okutma, txt dosya uzantısı, txt sondan başa doğru |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Düz Yazı Türleri - Düz Yazı Çeşitleri Nelerdir -Yazı Çeşitleri Hakkında Bilgi | PySSyCaT | Türkçe | 0 | 28 Ekim 2014 00:36 |
Dosyadan okutma | Editor | mIRC Scripting Sorunları | 4 | 16 Kasım 2008 01:53 |
dosyadan okutma | QkLa | mIRC Scripting Sorunları | 2 | 10 Temmuz 2008 09:48 |
dosyadan okutmak | LyXiRd | mIRC Scripting Sorunları | 9 | 05 Temmuz 2008 03:33 |
Tcl dosyadan okutma | Sagopa | Eggdrop, NeoStats, BNC | 10 | 07 Nisan 2007 21:13 |