IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2012, 19:48   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kablosuz ağlarda 5G devrimi!




ASUS, 1.75Gbps’ye kadar hız sunan 802.11ac destekli 5. nesil (5G Wi-Fi) kablosuzteknolojisine sahip RT-AC66U ile birlikte, PCE-AC66 ve USB-AC53 modellerini piyasaya sürüyor.
ASUS RT-AC66U yönlendirici, çift-bant Gigabit kablosuz ile mevcut 802.11n’den üç kat daha hızlı olan ve 5G WiFi olarak da bilinen beşinci nesil 802.11ac kablosuz ağ teknolojisini bir araya getiriyor. Bunu başaran ilk yönlendiricilerden biri olan ürün, Gigabit kablosuz gereksinimlerini 2.4GHz/5GHz bant genişliği ile birleştirerek 1.75Gbps hız sunuyor. Bu devasa veri değeri, özel ASUS AiRadar sinyal yükseltme ve şekillendirme teknolojisiyle de birleşince zorlu online uygulamalar için mükemmel hıza sahip bir yönlendirici ortaya çıkıyor. Kolay ASUSWRT kurulumu, çoklu SSID’ler ve IPv6 desteği sayesinde ağ deneyimini zenginleştirirken, güçlü USB-tabanlı yetenekleri RT-AC66U’yu 3G, FTP, DLNA ve yazıcı paylaşımına dönüştürerek çok-yönlü işlevselliğini kanıtlıyor.
Gigabit Wi-Fi’ın ötesine, üçlü kablosuz-N hızlarına gitmek
RT-AC66U, başarılı ve yüksek hızlı RT-N66U çift-bant yönlendiricinin bile ötesine geçiyor. Hem 2.4GHz hem de 5GHz’de çalışarak gelişmiş 802.11ac kablosuz protokolünü destekleyen dünyanın ilk çift-bant kablosuz yönlendiricilerden biri olmakla kalmayıp 1.3 Gbps’ye kadar 5GHz frekansında çalışmayı mümkün kılıyor. Bu yeni becerilerin ardında ise Broadcom’un güçlü 5G WiFi yongaları var. 2.4 GHz bant 450Mbps’de kendi kendine çalışabilirken, RT-AC66U’nun eşzamanlı kombine bant genişliği 1.75Gbps’ye çıkıyor. Cihazlara giden sinyalleri güçlendiren gelişmiş ASUS AiRadar teknolojisini kullanan ürün, çevresel engellerin üstesinden gelmek ve veri kalitesini artırmak için bütün yönlerde yayılımı güçlendiriyor. 5G WiFi’ın dahil edilmesi, RT-AC66U’nun bu piyasada, gelecekteki değişikliklerden etkilenmeyen, yeni nesil yüksek hızlı ağlara hazır bir yönlendirici olmasını sağlıyor.
Kapsamlı özellik listesi, ağ iletişimi deneyimini artırıyor
RT-AC66U, kendinden önceki ASUS yüksek hızlı yönlendiricilerin kurduğu mükemmel ağ iletişimi geleneğini sürdürüyor. ASUSWRT, gösterge panosuyla sadece üç adımda kolay ve hızlı bir kuruluma imkân tanıyor ve mevcut en güvenilir ağ iletişimi ve çoklu indirme görevleri için QoS standartlarını sıkı tutuyor. QoS sayesinde RT-AC66U daha iyi bir bant genişliği optimizasyonuna sahip: Sistem kapatıldıktan sonra bile arka planda hızlı indirme sağlayan Download Master özelliği sunuyor. Sekiz SSID’ye kadar destek veren bu yönlendirici ile kullanıcılar, farklı erişim ayrıcalıkları ve güvenlik seviyelerine sahip kablosuz ağlar kurarak şifrelerini açığa çıkarmak zorunda kalmayacaklar. RT-AC66U, yoğun aktarım ve yönlendirmelerde en iyi sonucu elde etmeyi sağlayan yeni IPv6 standardını da destekliyor.
Yönlendirici kapsamını genişleten USB uygulamaları
RT-AC66U, ikiz USB portlarıyla gerçek bir çok-yönlü cihaz olma özelliğini taşıyor. 3G cihazı takılarak kullanıcılar arasında 3G bağlantı paylaşımı sağlıyor. Bunun yanı sıra DLNA uyumluluğu, oyun konsolları, Blu-ray oynatıcılar, akıllı televizyonlar ve set-üstü kutular dahil olmak üzere çeşitli eğlence platformlarıyla sorunsuz bir bağlantı kurabiliyor. RT-AC66U ayrıca özel bir FTP sunucusu ve yazıcı paylaşımı olarak da hizmet verebiliyor. Bağımsız sunucu donanımı alma masrafına gerek bırakmayarak kullanıcıların daha verimli bir biçimde kaynakları paylaşmasına imkân tanıyor.
Bütün 802.11ac ürün dizisi
RT-AC66U yönlendiricisine ek olarak, ASUS ayrıca her ikisi de 802.11ac hıza erişebilen PCE-AC66 ve USB-AC53 istemcilerini de piyasaya sürüyor. PCI Express arabirimine sahip olan PCE-AC66, masaüstü bilgisayarlar için 3x3 yüksek-güçlü aktarım sunuyor. Kart, 5GHz’de 1.3Gbps ve 2.4GHz bantta 450Mbps hız sunabiliyor. USB ile 802.11ac standardına terfi etmek için ise 2 x 2 802.11ac antenli USB-AC53’ü istediğiniz USB portuna takabilirsiniz. Cihaz, 2.4 GHz’de 300Mbps hızında çalışırken, 5GHZ’de 867Mbps hızına ulaşıyor. PCE-AC66 ve USB-AC53, Broadcom’un 5G WiFi çipleriyle çalışıyor ve kullanıcılara 802.11ac ekosistemini ulaştırarak, ASUS teknolojisini öncü konuma getiriyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5g, ağlarda, devrimi, kablosuz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sosyal Ağlarda İçerik Pazarlama Neden Önemli Spartacus Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 17 Mayıs 2012 23:29
Sosyal Ağlarda Görselliğin Yükselişi Spartacus Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 01 Mayıs 2012 09:21
AirTies ürünleri kablosuz ağlarda yeni bulunan güvenlik açığına karşı korumalı. DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 25 Ocak 2012 23:39
Kablosuz özgürlük! Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 0 17 Eylül 2008 13:22