IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2015, 20:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk Yapımı Mobil Oyun: Korku Ormanı 3D





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türk yapımı oyunlara desteğimize bu sefer Korku Ormanı 3D (Horror Forest 3D) adıyla tüm mobil platformlarda bulunan bir oyunu inceleyeceğiz.

Oyun'u oynayacağınızda aklınıza gelecek ilk şey klasik bir korku oyunu olan Slenderman gelecektir. Görünüş ve oyun yapısı itibariyle fazlasıyla Slenderman'a benzeyen oyun diğer bir yandan da çok güzel bir grafiğe sahip.

iOS, Android ve Windows Phone platformalarının üçünde de olan Korku Ormanı 3D oyunu adından da ve ekran görüntülerinden de anlaşılacağı gibi 3 boyutlu grafiklere sahip. Unity oyun motoru kullanılarak yapılan oyunun yapımcısı Hakan İnce, 1 senedir mobil oyun sektöründe olduğu ve ilk oyunun Korku Ormanı oyunu olduğunu belirtiyor.

İnce oyun için en çok gelen eleştirinin Slenderman'e benzerliği olduğunu belirtti. Kendisi de bunu kabul ediyor ve örnek olarak o oyunu aldığını söylüyor.

İlk olarak Android platformunda yayınlanan oyun, daha sonra Windows Phone plaformunda yayınlanmış. Şimdi de 10 gün önce iOS platrormuna gelen oyun Slenderman benzeri olan onlarca oyundan en güzeli olduğunu söyleyebilirim.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Korku Ormanı 3D, benzerliği olan oyun olan Slenderman gibi bir ormanda geçiyor ve bazı yerlerde bulunan ve üzerinde "Run!" yazan notları toplamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda uzaktan bembeyaz gözleri gözüken elemanımız da ufaktan ufaktan bize yaklaşıyor. Ama anladığım kadarıyla topladığımız not sayısı arttıkça peşimizdeki adam sayısı da artıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyundaki bahsettiğim eleman da bu arkadaş. Burada biraz komik görünüyor aslında, fakat uzaktan o parlak beyaz gözleri ürkütücü olabiliyor.

Sesler konusunda da başarılı oyunda 3D modelleme ve sesler ücretsiz ve hazır olanlarından kullanılmış. Fakat 2D modellemeler Hakan İnce'ye ait.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ekran görüntülerinde gözüken yönlendirme tuşlarından sol tarafta bulunanı karakterimizin gideceği yönleri ve hızını ayarlamaya yararken sağ taraftaki tuş ise karakterimizin bakış açılarını değiştiriyor. Ayrıca flaşımız da hiç bitmiyor. Sürekli açık olması yerine süre geçtikçe azalıyor olması daha heyecan verici olabilirdi, fakat bu şekilde de kötü değil tabiki.

Sonuç olarak başarılı bir oyun yapan Sayın Hakan İnce'yi bu güzel oyunu için tebrik ediyoruz. Fakat ilerisi için özgün bir oyun beklediğimizi de belirtmek isterim.

Merak edenler için Android ve Windows Phone'da Heisen Games tarafından yayınlanmış olarak görünen oyun, iOS tarafında da Hakan İnce olarak gözüküyor. Bu farklılık kafanızı karıştırmaması için belirtmiş olalım.

Sizler de ücretsiz olan Korku Oyunu 3D'yi indirerek Hakan İnce'ye destek olabilir, gördüğünüz hataları ve eksikleri kendisine ileterek oyunun gelişmesine ve İnce'nin yapacağı yeni oyunlarda fikir sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Kaynak : Webtekno

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3d, korku, mobil, ormanı, oyun, tÜrk, yapımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Bir Türk Yapımı Oyun Geliyor SeckiN Oyun Dünyasından Son Haberler 1 21 Ocak 2015 06:55
Türk yapımı oyun! Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 26 Mart 2013 21:46
En iyi 10 mobil oyun! Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Ocak 2013 20:31
Türk yapımı online oyun "Kara Destan" Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 11 Mayıs 2012 15:17
Türk yapımı oyun dünyayı sarsıyor Feronia Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Mayıs 2010 16:25