IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2017, 03:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Masha Doktor: hayvan Hastanesi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

masha ve Bear" çizgi film karakterleri yeni maceralar her çocuk için eğlenceli getirecek! Masha şimdi bir veteriner kliniğinde hayvan küçük bir doktordur. Her orman sakini ilgilenir ormanda veteriner Kliniği, gerçek bir hayvan Hastanesi.

Ormanda yaşayan vahşi hayvanlar bazen morluklar, çizikler ve diğer hoş olmayan şeyler. Kim veteriner Kliniği hepsini yardımcı olacaktır. Tabii hastane veteriner onu Masha! Bu huzursuz küçük kız hemen çocuk oyunları unutmaz ve hayvan bakımı ile başlar: bu pet vet kıymık, temiz çizik, tamir dişler yerine koy ve grip ilacı bile olabilir. Masha ve Ayı ile çocuklar için bu eğlenceli hayvan Barınağı oyunu gerçekten heyecan verici!

Masha veteriner Kliniği onu doktor olarak gün boyunca hayvan bir sürü hastam var. Kurt, bir keçi, ayı, domuz, kirpi, bir panda, Kaplan, penguen ve diğerleri. Çocuklar için bu ilginç oyunda, Çocuk Bakımı, evcil hayvan dikkat çekmek için nasıl öğreneceksiniz, ne basıncı ve diş dikkat çekmek nasıl bir termometre var. Masha çocuğun yardıma ihtiyacı var neden veteriner hastanede yapılacak bir sürü iş var. Masha Doktor bu çocuk oyunları hastane ona çalışır, ona katılın!
- Masha "9 hayvan karakterleri ve Bear" çizgi film serisi
Hayvan hastanesinde tedavi etmenin 35 yolu
- diş hekimi iş (YENİ)
hayvan hastanesinde Masha Doktor ile üç mini oyunlar
- pet salon

Komik bir konu sayesinde, çocuğun bu çocuk oyunu zevk ile yeni şeyler öğreneceksiniz. Eğer kızlar için hayvan Barınağı çocuk oyunları arıyorsanız, Masha Doktor çocuğunuz için mükemmel bir seçimdir! Çocuklar bıkmak mümkün değil! Aletleri ve hayvanların büyük set uzun bir süre için çocuğun ilgi alacak. Ekranda hayvanları tedavi etmek için nasıl çocuk öğrenir sonra, gerçek hayatta bu bilgiyi kullanmak mümkün olacak. Çocuk oyunları çocuklar gerçeği göstermek için en iyi yoldur. Özellikle orada en sevdiğiniz çizgi film karakterleri, Masha ve Misha tanıştığında çocuklar için hayvan oyunları eğlenceli ve olumlu duygular bir sürü var.

Hangi aile kız ve erkek çocuklar için hayvan oyunları bekliyorsunuz? Oyun, yeni oyun, tüm bu özelliklere sahip olsa da bir veteriner hastanede hayvan tedavisi için ilginç bir çizim yeteneği. Kızlar için hayvan oyunları her zaman ilginç değildir, ama bu Masha Doktor hakkında "değil"! Her kız kendi pet salon hakkında rüyalar. Masha ve Misha ve tehlikede bu çocuklar oyunda evcil hayvanları tedavi etmek için nasıl hayvan kurtarma ve bakımı hakkında herşeyi anlatacağım.

Küçük çocuklar için bile kolay başlangıç arayüzü var, çünkü bu hastane veteriner 3 ile 10 arasında çocuklar içindir. Oyun hem kızlar hem de erkekler için ilginç.
Oyunun temel amacı eğlenmek için! Ancak, çocuklar sağlıklı ve mutlu hayvanlar eve göndermek için unutmamak gerek!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hastanesi, masha


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Masha ve Koca AYI OYUNU Winston Mobil Oyunlar 0 28 Nisan 2017 02:51