IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2020, 09:43   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Apple, Arcade Servisine Güzel Hikâyeye Sahip Bir Macera Oyunu Daha Ekledi




Her hafta yeni bir oyunu kütüphanesine katan Apple’ın oyun servisi Apple Arcade, bu hafta da geleneğini bozmadı ve ‘Neversong’ isimli bir oyunla karşımıza çıktı. Oyun; atmosferi ve hikâyesiyle oldukça ilgi çekici.
Apple’ın abonelikli oyun servisi Apple Arcade, kullanıcıların kullanımına açıldığı günden bu yana her hafta yeni oyunlara kavuşuyor. Kullanıcılarına 100’ün üzerinde kaliteli oyun sunan servis, bugün de yeni bir oyuna kavuştu. Apple Arcade’e eklenen yeni oyun, bu yıl içinde Steam kullanıcılarıyla da buluşması beklenen ‘Neversong’ oldu.

Serenity Forge tarafından geliştirilen Neversong, tek oyunculu bir oyun. Arcade servisindeki diğer oyunların kalitesini aratmayan Neversong, aynı zamanda kablosuz kontrolcüler için de desteğe sahip. Gelin, 9 yaşından büyük kişiler için geliştirilen Neversong’un detaylarına bakalım.

Apple Arcade'e gelen yeni oyun: Neversong

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

slında daha önce Once Upon A Coma ismiyle tanıtılan Neversong, ardından bir isim değişikliği yaşadı ve şu anki ismini aldı. İki boyutlu olmasına rağmen atmosferi ve grafikleriyle oyuncuları içine çekmeyi başaran Neversong, muhteşem ve sürükleyici bir hikâyeye de sahip.

Oyunun hikâyesinde kontrol ettiğimiz karakter olan Peet, oyunun başında komadan uyanıyor ancak kız arkadaşını hiçbir yerde bulamıyor. Ardından ‘Blackfork Akıl Hastanesi’nden gelen çığlıkları araştırmaya başlayan Peet, kendisini 'hayal gibi bir masalın' içinde buluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son olarak Neversong’u kütüphanesine ekleyen Apple Arcade, en son 17 Nisan’da iki yeni oyuna kavuşmuştu. Bu oyunlar ‘Beyond Blue’ ve ‘A Fold Apart’ olarak açıklanmıştı. Apple Arcade deneyimini yaşamak isteyen kişiler, üyelik açmaları durumunda servisten 1 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilir ve Apple Arcade’in sunduğu muhteşem oyunlara göz atabilirler.

Apple Arcade’den bir ay boyunca ücretsiz olarak yararlanan kullanıcılar bu süreç sonrasında her ay normal abonelik fiyatını, yani 35 TL’lik ücreti ödeyecekler. Koronavirüs nedeniyle eve kapandığımız şu günlerde farklı oyunlara ve servislere göz atmak isteyenler, Apple Arcade’in detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirler.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
apple, arcade servisine güzel hikâyeye sahip bir macera oyunu daha ekledi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi Ulker Magazin Haberleri 2 16 Ocak 2020 14:59
Güzel Bir Cilde Sahip Olmak İçin Çiçekler Ve Güzel Kokulardan Vazgeçmeyin YaRen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 06 Eylül 2019 16:31
ABD beş İran şirketini daha yaptırım listesine ekledi AttackMan Haber Arşivi 0 05 Ocak 2018 18:15
Türk Yapımcıdan Müzikal Macera Oyunu Lucifer Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Mayıs 2015 15:48
Kate Moss, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Kalemzede Haber Arşivi 0 03 Ekim 2011 14:40