IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2008, 11:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vücuduna göre elbiseni seç





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Baharın en favori elbiselerini giyme cesaretiniz yoksa birde bizim önerilerimize dikkat edin.Omuzlarınız darsa Enine çizgili elbiselerin riskli olduğu bir gerçek! Ancak eğer çok kilolu değilseniz, bu tarz modern çizgileri çok rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Omuzlarınızın darlığından şikayet ediyorsanız, omuz kısmı da çizgilierle hareketlendirilmiş bir modelle yüzücüleri bile kıskandıracak omuzlara sahip olabilirsiniz.

Boynunuz kısaysa..
Eğer bir kuğu kadar zarif boynunuz yoksa, olduğunuzdan her zaman daha kilolu görünürsünüz. Ama sakın onu boğazlı kazaklarla kapatmaya kalkmayın! Aksine V ya da olabildiğince geniş kare yakalarla daha uzun ve zarif bir boyuna sahip olabilirsiniz.

Omuzlarınız genişse
Eğer geniş omuzlara sahipseniz, istediğiniz tarz elbiseleri çok rahat giyebilirsiniz ama onları sergilemek çok daha akıllıca! Spagetti askılı elbiselerle bunu fazlasıyla başarabilirsiniz.

Bedeniniz XXX Large sa..
Sezonun gözde trendi tunik elbiseler tam size göre! V yakalı, modern formlu elbiselerle fazlalıklarınızı rahatlıkla kamufle edebilirsiniz.

Göğüsleriniz küçükse...
Büyük göğüslü kadınların giymekten çekindiği derin V yakalı elbiseleri rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken daha zarif bir görünüm için elbisenizi kemerle tamamlamak!

Kollarınız çok kalınsa...
Ne kadar zayıf olursanız olun, eğer kollarınız vücudunuza göre biraz kalın kaçıyorsa, daima kilolu görünürsünüz. Bunu önlemek için sezonun trendi geniş kollu tuniklerden faydalanın. Böylece hem daha havalı, hem de daha ince görüneceksiniz.

Üst kısmın alt kısmına göre daha topluysa
Bu durumda bacaklarınızı ortaya çıkarmalısınız. Üzun kollu, salaş görünümlü mini bir elbiseyle kimse vücudunuzdaki orantısızlığı anlamayacak!

Omuzlarınız çok dikse
Evet dik omuzlar her zaman iyidir ama ya fazlası! Eğer omuzlarınız duruşunuzu ve ifadenizi olumsuz yönde etkileyecek kadar dikse, hafif düşük kollu elbiseleri tercih edin. Özellikle fazla dominant görünmemeniz gereken ortamlarda...

Üst bacaklarınız kalınsa
Bunu kamufle etmenin en iyi yolu, hafif büzgülü sade bir elbise giymek ve kemer takmak. Eğer bacaklarınızın alt kısmı inceyse, olduğunuzdan çok daha zarif görünmeyi garantileyebilirsiniz.

Üst kısmınız alt kısmınıza göre kısaysa...

Zıt renklerde iki parça gibi duran, üst tarafı daha uzun elbiselerle bu sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer orantısızlık fazla göze batıyorsa, elbisenin altına düz sandalet giymeyi deneyin.
alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
elbiseni, gore, göre, sec, vucuduna, vücuduna


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
20 Yaratıcı Örnekle, Hayvanlar İnsan Vücuduna Sahip Olsaydı Nogitsune Fotoğraf Kulübü 0 08 Haziran 2014 19:17
Virüs insan vücuduna nasıl yerleşir ? Metin Genel Paylaşım 0 25 Ekim 2008 19:56