IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By See

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2015, 14:15   #1
Çevrimdışı
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınların Kendi İyilikleri İçin Yapmaktan Hemen Vazgeçmeleri Gereken 21 Şey




Hep duyduğumuz bir laf vardır ya hani. İnsanın en büyük düşmanı kendisidir. Ne kadar klişe bir laf olsa da, sanıyoruz doğru. Hayatımızda ilişkilerimizi, hedeflerimizi hep mükemmeliyetçi bir zihniyetle idare etmeye çalışıyoruz. Haliyle de çok yoruluyoruz. Biz de, kadınlara yönelik hayatı daha anlamlı ve yaşanabilir kılacak bir tavsiye listesi hazırladık. İşte kadınların sürekli yapmaktan vazgeçmeleri gereken davranışlar..

. Devamlı özür dilemek.

Devamlı özür dilemek.
Araştırmalar, kadınların erkeklere göre daha fazla özür dilediğini gösteriyor. Tamam özür dilemek çok erdemli bir davranış ama bunu abartmak sizin için yarardan çok zarara dönüşebilir. Her şeye şartlandırmayın kendinizi. Kendi kararlarınız ve kıstaslarınız olsun.


2. Kendinizden başka herkese her zaman 'evet' demek,

"Tamam, yorgunum ama bir kahve içebiliriz." , " Kendi işimi henüz bitirmedim ama seninkini de yaparım, tamam. " Bir şeyi gerçekten yapmak istemiyorsanız, evet demeyin. Hayır demesini bilin. İnsanlar prensipleri olan kişilere daha fazla saygı duyarlar.


3. Kendine 'hayır' demek.

Bir önceki maddenin aksine, herkese karşı pozitif olmaya çalışırken kendinize karşı kısıtlayıcı olmayın. Devamlı ne yapmamanız gerektiğine değil, ne yapabileceğinize odaklanın. Olumlu düşünün ki, olumlu olsun!


4. Yemeği düşman olarak görmek.

Yemeği düşman olarak görmek.
Yemekler, kilo almak kadınların en korkulu rüyaları arasındadır herhalde. Ama şunu da bilmek gerek ki, yemeği düşman olarak görüp hayatınızdan çıkarmak yerine, sevdiğiniz besinleri dozajında tüketerek sağlıklı beslenmeniz sizin için daha yararlı olacaktır.


5. Kendinizi çirkin görmek.

Hep tekrar ettiğimiz gibi, kendinizi küçümsemeniz moral bozukluğundan başka bir şeye sebep olmayacak. Onun yerine yukarıdaki arkadaş gibi, barışın o küçümsediğiniz tarafınızla. Her şey daha güzel olacak. Cidden.


6. Kötü çıktığınız fotoğrafları takıntılı bir şekilde sürekli silmek ya da hiç etiketlenmemek.

Kötü çıktığınız fotoğrafları takıntılı bir şekilde sürekli silmek ya da hiç etiketlenmemek.
Evet, pek hoş görünmediğiniz fotoğrafları Facebook profilinizde barındırmak istememeniz anlaşılabilir ama bunu bir takıntı haline getirip mükemmeli bulana kadar her şeye karşı çıkmak da neyin nesi? Bir fotoğrafta kötü çıkabilirsiniz, o da sizin bir parçanız. Kabullenin onu, sevin, okşayın.


7. Kendi hayatınızı başkalarının sanal hayatıyla kıyaslamak.

Kendi hayatınızı başkalarının sanal hayatıyla kıyaslamak.
Sosyal medyada gördüğünüz hayatlarla kendi hayatınızı kıyaslamayın. Her güzel görünen şey, güzel olacak diye bir kural yoktur. Ayrıca başkalarının hayatlarına takıntılı olmak, yaşamanız gereken kendi hayatınızı unutturabilir. Aman dikkat.


8. Pişmanlık ve suçluluk duygusuna takılı kalmak.

Pişmanlık ve suçluluk duygusuna takılı kalmak.
Geçmişe takılı kalmak size bir şey kazandırmaz. Hatalarınızın farkında olun, ders alın ama takılıp kalmayın. Yoksa sizi bekleyen gelecek günlerin tadını çıkaramazsınız.


9. Her gün topuklu giymek.

Her gün topuklu giymek.
Çekici bir görünüm kattığına itirazımız yok ama her gün topuklu giyerek niye kendinize işkence edesiniz ki? Topuklu olmayıp, çok güzel olan ayakkabılar da var. Onları da düşünün.


10. Başkalarının cinsel hayatını yargılamak.

Başkalarının cinsel hayatını yargılamak.
Hiçbir kadın, beraber olduğu kişiden , kaç kişiyle birlikte olduğundan, nasıl kişilerle birlikte olduğuyla yargılanmayı hak etmez. Onlara yakıştıracağınız her kötü ifade, günün birinde size de yakıştırılabileceğini hatırlatsın.


11. Kendi cinsel hayatınızı yargılamak.

Kendi cinsel hayatınızı yargılamak.
Büyük ihtimalle cinsel hayatınızı, 'başkaları ne der?' diye düşünmeden önce kendi içinizde bir kavga veriyorsunuz. Bunu yapmak size bir şey kazandırmayacak.


12. Cool olmaya çalışmak.

Cool olmaya çalışmak.
Belki gerçekten de cool birisiniz. Ama olmayıp da olmaya çalışanların, bundan vazgeçmeleri gerek. Tarkan'dan geliyor: 'Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin!'


13. İnternetteki yanlış bilgilerle sağlığınızı düşünmek.

İnternetteki yanlış bilgilerle sağlığınızı düşünmek.
Birçok kadın, internetten öğrendiğini iddia ettiği bilgilerle sağlıksız olduğunu düşünüyor. Halbuki, internette bilgi kirliliği diye bir olay da var. Sağlığınızı bu kadar düşünüyorsanız, gerçek bir doktora başvurun.


14. Hayatınızın Instagram kadar renkli olmamasına üzülmek.

Hayatınızın Instagram kadar renkli olmamasına üzülmek.
Hiç kasmayın. Siz milyonlarca hayranı olan bir Instagram fenomeni değilsiniz. Ama korkmayın, kendi hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. Üzülmek yerine yaratıcı fikirler bulup, hayatınıza renk katın.


15. Yalnız olmaktan korkmak.

Yalnız olmaktan korkmak.
Hayatta kontrolün sizde olduğu bazı durumlar var. Yeni insanlarla tanışmak, yeni ilişkiler kurmak. Yani, asla birini bulamayacağım diye kaygılanmak bir işe yaramayacaktır. Onun yerine daha sosyal olup, umudunuzu kaybetmeyin.


16. Laf olsun diye bir ilişkiye başlamak.

Laf olsun diye bir ilişkiye başlamak.
Yalnız hissettiğiniz zamanlarda, yapabileceğiniz en kötü şey istemediğiniz bir ilişkiye başlamak. Sırf yalnızlığınızı gideriyor diye yanlış kişiyle birlikte olmanız size zarar verir.


17. Kendinize vakit ayırmamak.

Kendinize vakit ayırmamak.
Bir günlük dahi olsa telefonunuzu kapatsanız ve sevdiğiniz bir aktivite yaparak kendinize vakit ayırsanız, kimse size darılmaz. Kendinize değer vermeniz çok önemli.


18. Kötü arkadaşlara bağlı kalmak.

Kötü arkadaşlara bağlı kalmak.
Sizi kötü hissettiren arkadaşlarınızı, bir an evvel hayatınızdan çıkarın. Hayat böyle insanlarla uğraşmak için çok kısa.


19. Mecburen insanlarla vakit geçirmek.

Mecburen insanlarla vakit geçirmek.
Eskiden çok yakın olan bir arkadaşınız, şimdi de en yakın arkadaşınız olmak zorunda değil. Ya da yaşadığınız şehre teyzenizin görümcesinin kızı geldi diyelim. Sırf tanıdık diye onunla vakit geçirmek zorunda hissetmeyin kendinizi.


20. İlgilendiğiniz şeylerden utanç duymak.

İlgilendiğiniz şeylerden utanç duymak.
Kendinizle barışık olun, çoğu kişinin sevmediği bir şeyi, sadece siz seviyormuşçasına bundan utanç duymayın. Örneğin; duşta bağırarak türkü söylüyor ya da televizyonda izdivaç programları seyrediyorsanız, bundan utanmayın.


21. Önemli olaylar için zaman sınırı koymak.

Önemli olaylar için zaman sınırı koymak.
Hayatınızın aşkını ne zaman bulacağınıza, ne zaman bebek sahibi olacağınıza ya da hayallerinizi süsleyen işe ne zaman gireceğinize bir zaman sınırlaması koymak sizi hayal kırıklığına uğratmaktan başka bir şey yapmayacaktır. Anı yaşayın. Hayat sürprizler

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
21, gereken, hemen, kadınların, kendi, vazgeçmeleri, yapmaktan, ıçin, İyilikleri, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınların bilmesi gereken 25 şey, SimHa Ah Kadınlar 0 25 Temmuz 2014 04:18
Hemen Denetlenmesi Gereken Kızsız Erkekli 15+1 Öğrenci Evi. Düş Fotoğraf Kulübü 2 08 Kasım 2013 12:33
Kadınların Aşk Hakkında Bilmesi Gereken 8 Gerçek N999 Ah Kadınlar 0 17 Nisan 2012 17:20
Kadınların Yaptırması Gereken 10 Test... Kralice Ah Kadınlar 0 15 Mayıs 2008 18:43
Yemeklerden Hemen Sonra Yapılmaması Gereken 7 şey Heidi Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 13 Nisan 2008 12:56