IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By daiSy

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2017, 13:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2017 Yılı Ferace Modası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Tesettür giyim tercih edenler için olmazsa olmazlar arsında kuşkusuz ki ilk sırayı ferace almaktadır. Geçmişten günümüze değin güncelliğini her dönem korumuş olan ferace, kapalı giyinen bayanlara arasında çoğu zaman pardösü olarak da kullanılmaktadır. Her mevsimde ve her ortamda daima şık kalmanızı sağlayan feraceler, aynı zamanda gündelik kullanıma da oldukça uygundur. 2017 yılının modasına ayak uyduracak olan ferace modelleri ile sizde tesettür giyimde hem şık hem de rahat olabilirsiniz.

Kaliteyi ve rahatlığı aynı anda bulabileceğiniz tesettür giyim modasında büyük bir yere sahip olan feraceler, birçok kişi tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bununla beraber çeşitli markaların ferace modelleri üzerine koleksiyon tasarımları da vitrinlerin en gözdeleri arasında yer alıyor. Kışlık ve yazlık kumaşlardan üretilen ve işlemeli tasarımları ile göze çarpan ferace modelleri geçmişten günümüze adım adım ilerlemeye devam etmekte. Tek parça olarak üretilmesi kullanım açısından oldukça avantajlı ve pratik olurken aynı zamanda bu modellerin el ve ayak bileklerine kadar uzun olması tesettür giyim kullanan bayanlar için namazlık olarak kullanılmasını da sağlamıştır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Günümüz ihtiyaçlarına ve trendine göre tasarlanan ferace modelleri arasında 2017 yılında en çok tercih edilenler arasında yerini alacak olan güpürlü modeller ve lazer kesim olan modellerde bulunuyor. Bu modellerin bu kadar tercih edilmesinin nedeni ise hem günlük kullanıma uygun olması hem de bir gece şıklığı yaratıyor olmasıyla alakalıdır. Kapalı bayanlar için adeta şıklığın ve zarafetin modası haline gelen ferace modelleri, yeni sezonda da bir hayli göz dolduracağa benziyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ferace modellerinde farklı tasarımlı ve stilize edilmiş koleksiyonlar için Modanisa kesinlikle benim için ilk sırada yer alıyor. Burada dilediğiniz kumaşta, renkte ve tarzda modelleri bir arada bulabilmek mümkün. Fermuarlı, kemerli, yarasa kollu ve ya incili feracelerini 2017 yılında görücüye çıkaran Modanisa aynı zamanda seçkin ürün kalitesiyle de göze çarpıyor. Ben tercihimi Modanisa’dan yana yaptım. Sizin de seçiminiz tarz ve şıklık ise sizde modada bir stil sahibi olmak istiyorsanız, tercihiniz kesinlikle Modanisa.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, ferace, moda, tesettür, trend


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2016-2017 Eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? NarÇiçeği Eğitim Haberleri 0 27 Temmuz 2016 16:37
2012 Yılı Modası Peplum Etek Modelleri. Ein Moda Trendleri 0 06 Nisan 2012 11:18
2012 Yılı Saç Renkleri Modası AnqeL Saç Modelleri ve Bakımı 2 12 Mart 2012 20:22