IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2018, 13:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bohem Giyimin Adresi




Bohem Giyimin Adresi Etnik Esintiler

Dünya çapında bir ekonomik krizin yaşandığı 1960 ve 1970 dolaylarında, Hippi ve özgürlükçü yasam akımlarından ilham alınarak ortaya çıkarılan bohem tarz anlayıştaki hayat görüşü, birçok artışı sayesinde kendisine hızla takipçi bir kitle edinmeye başladı ve bu kitle günümüze kadar çoğalarak gelebildi. Yeni çıkan birçok sanat akımı ve yaşam biçimi gibi giyim kuşam gibi insanların kendisini görünüşü ile kolaylıkla ifade edebileceği stillere de etki etti. Büyük firmaların ve revaçta olan tasarımların dayattığı belli giyim kurallarının aksine daha ucuz, sağlıklı ve kullanım ömrü uzun olan geleneksel parçalara yönelen bohem giyim, donemin birçok ev kadınına ve genç kuşağına çözümsel bir pencere sundu. Her yaş grubundaki insana hitap edebilen etnik bohem giyim, metropolleşmeye başlamış yeni kentlerin modern yasama ayak uydurmasını kolaylaştırarak, toplumun birçok sınıfına hitap etmeyi başardı.

Bohem Giyimde Etnik Parçaların Önemi

Birçok kişi otantik kelimesine aşinadır ancak, geleneksel anlamına geldiğini ya da etnik ve bohem sözcükleriyle eş anlamlı olduğunu bilmez. Etnik bohem giyimin en büyük ip uçları da bu sözcüklerini anlayabilmek ve hayatımıza yansıtabilmekten geçer. Japon kimonosu, Hindistan’ın dillere destan geleneksel kumaşları, Afrika’nın etnik desenleri, Doğu kültüründeki şalvar modelleri, Türk kaftanları, Yerli yelekleri gibi birçok otantik parçanın yeniden hayat bulduğu ve baz alındığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde kültürler yeniden canlanmakla kalmadı, birçok tasarımcı ve sokağın salaş ruhuna ait hisseden insanlar için de alternatif haline geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Birçok etnik parçanın birlikte kombinlenerek kullanılması sonucu özgün ruhunuz ve benzersiz karakterinizi yansıtabileceğiniz görünüşünüze, üst üste tercih etmeni gereken makrome detaylı, tahta boncuklu, kuş tüylü ya da metalden kolye, küpe, bileklik veya halhal gibi takılarınıza, Kovboy Botlar, gladyatör sandaletler, otantik terlikler ve hatta spor ayakkabılar ekleyebilirsiniz.

Bohem Elbiseler nerede satılıyor?

Sizi yansıtması kadar şıklığınıza da düşünen bohem giyim tarzının en önemli avantajı, özgün bir estetiğe sahip giyim çizginizi, konforunuzu düşünerek korumanıza yardımcı olmasıdır. Her şeyden öte hem şık hem rahat giyim tarzı olarak bilinen etnik bohem giyim, uygun fiyatlardaki parçaları tercih etmenizi kolaylaştırır.

Artık online butik anlayışı sayesinde hayallerinizdeki parçayı bulma uğruna yorgunluktan tükendiğiniz ve sevdiklerinizle geçirebileceğiniz dakikaları harcamak zorunda kalacağınız alışverişlerin sonu gelmektedir. Bohem giyim sitesi olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizlere dünya çapında ses getiren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], şalvarlar, kapri pantolonlar ve bluzlar gibi birçok tasarımı, bütçe dostu fiyatlarla ve ödeme kolaylıklarıyla sunmaktadır. Her mevsime uygun parçaları bulabileceğiniz bu enfes online butik sitesinin ürünlerinin tamamı el işçiliği ile anti alerjik özellikteki kumaşlardan hayata geçirilmekte ve sizlerin beğenisine ayni gün içerisinde kargoya verilme olanağı ile sunulmaktadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bohem, bohem elbise, bohem giyim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bohem Tarzı Küpeler oneofgirl Takı ve Mücevherler 0 29 Ağustos 2013 14:37
Bohem Tarzı Kolyeler oneofgirl Takı ve Mücevherler 0 29 Ağustos 2013 14:35
Bohem Kıyafetler oneofgirl Moda Trendleri 0 29 Ağustos 2013 13:01
Tesettürün, İslama uygun giyimin hikmetleri nelerdir? Kalemzede İslamiyet 0 06 Ağustos 2011 02:16
Büyük Bedende Şık Giyimin İncelikleri Dilara Ah Kadınlar 0 04 Mayıs 2009 14:04