IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2018, 14:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jakarta'dan Muhafazakar Giyim Sektörüne Büyük İlgi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







ZÜHRE, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MODEST FASHİON WEEK İLE [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'NIN YILDIZI OLDU


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'deki başarının ardından bu kez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da modaya yön veren fuarın özel gösterisine muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre imza attı.
2020 yılına kadar dünyada 270 milyar Euro'luk hacme ulaşması beklenen, muhafazakar giyim sektörünün liderliğini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstleniyor. Muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, 2018 yılında sektörde Türkiye'nin liderliğini güçlendirecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve Jakarta Modest Fashion Week'e katılarak pazar payını genişletecek bağlantılar kurduklarını belirtti.

MODANIN KALBİ JAKARTA'DA ATTI
İstanbul, Londra ve Dubai'deki başarının ardından bu kez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın merkezi Jakarta Gandaria City'de düzenlenen Modest Fashion Week, muhafazakar modanın en önemli fuarları arasında gösteriliyor. 26 -29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Zühre, 2018 ilkbahar- yaz koleksiyonda birbirinden şık ve kaliteli tasarımlarını düzenlediği açılış defilesi ile ziyaretçilerine sergiledi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


40 defile, 50 marka standı, söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla dolu fuarda; sektör liderleri ve moda severler buluştu. Fuardaki en önemli etkinlikler; 'This is modest fashion' konulu talkshow, Leena Asad, Vogue Italy yazarı ve ünlü tasarımcıların muhafazakar moda konusunda görüşlerini ilettiği moda paneli oldu. 10 talkshow ve pek çok panelin düzenlendiği fuarın açılışını ise Zühre 2018 ilkbahar- yaz defilesi ile gerçekleştirdi.

ZÜHRE, ASYA'DA TESETTÜR GİYİM SEKTÖRÜNE AÇILDI
2017 yılında edinilen verilere göre muhafazakar giyim sektöründe Müslüman ülkelerin 200 milyon dolar harcadığı saptandı. Sektörün hacmi göz önüne alındığında harcama miktarının 2020 yılında 270 milyar dolara ulaşması öngörülüyor.
Kurulduğu günden bu yana muhafazakar giyim sektöründe büyüyerek faaliyetlerine devam eden Zühre'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, "Zühre olarak 4 kıtada 24 ülkede 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Yeni koleksiyonlar ve kreasyonlar üzerine çalışarak dünyadaki pazar payımızı ve şube sayımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz'' dedi.
Muhafazakar modanın nabzının tutulduğu Jakarta Modest Fashion Week ile iligli değerlendirmelerde bulunan Ekin "Dünyadaki muhafazakar giyim pazarında güçlü koleksiyonlarımız ve kaliteli ürünlerimizle yerimizi almak ilk amacımızdı. Bunun için Asya'nın kalbi Jakarta'da yer almak Endonezya ve diğer Asya ülkelerindeki hedeflerimize yaklaşmamızda bize olumlu katkı sağladı. Fuarda yurt dışından gelen 100'den fazla uluslararası alıcı ile buluşma imkanı yakaladık ve gelişmeler markamızı globalde de büyüme hedeflerine bir adım daha yaklaştırdı'' dedi.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
defile, giyim sektörü, tesettür, zühre


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
No Man's Sky'a İlgi Büyük RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 09 Aralık 2013 23:44
PS Vita TV’ye Büyük İlgi SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 12 Eylül 2013 10:49
Türkiye Defilesi Büyük İlgi Gördü Thetis Kültür ve Sanat 0 27 Haziran 2012 19:02
Skyrim'in Modları da Büyük İlgi Görüyor KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Şubat 2012 21:55
4 Boynuzlu 'saddam'a Büyük İlgi KarakıZ Haber Arşivi 0 02 Kasım 2011 15:13