IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2018, 16:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Floral Desen Elbiselerde Yaz Modası




Floral desenli elbise modelleri Baharın geldiğini haber eden ve kokularıyla da başımızı döndüren çiçekleri elbiseleriniz de görmek isterseniz floral desenli elbise modelleri olarak adlandırılan yeni bir akıma kendinizi kaptırabilirsiniz. Çiçeklerin bin bir çeşidi ve rengiyle süslenmiş olan floran desenli elbise modellerinde başka detaylar da bulunmaktadır. Bu detayların neler olduğunu, çiçekli elbiseleri nerelerde ve nasıl kullanabileceğinizi daha net görmeniz açısından sizlere büyük faydası dokunacak bir yazımızı daha hazırlamış bulunmaktayız. Yaz aylarına yaklaşıyor olmamızdan dolayı şimdiden dolaplarınızı floral desenli elbise modelleri ve detayları ile renklendirmenizi istiyoruz.


FLORAL DESENLİ ELBİSE MODELLERİ NEREDE KULLANILIR?
Bu model günlük yaşamın içinde daha çok kullanılır. Özel kutlamalar veya davetler için, çok yakın kişiler tarafından organize edildiğinde tercih edilmemelidir. Böyle durumlarda daha sade ve ağır görünümlü elbiseleri tercih edin. Ancak yalnızca arkadaşınızın yanında davete katılmanız gerektiğinde veya tanınmadık pek çok kişi olduğunda bir yaz akşamı için floral desenli elbise modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak daha çok çay bahçesinde geçireceğiniz eğlenceli birkaç saat için floral desenli elbise modellerini tercih edebilirsiniz.


GÜNLÜK KOMBİNDE FLORAL DESENLİ ELBİSE MODELLERİNİN YERİ NEDİR?


Bu açıklama bizlere floral desenli elbiselerin yerinin günlük kombinler olduğunu rahatlıkla gösterecektir. Günün ilk saatlerinden başlayarak geç vakitlerine kadar dış ortamlarda veya ev içerisinde rahat etmek isterseniz ince ip askılı floral desenli elbiseleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca straplez kesim flortal desenli elbiseleri de bulabilirsiniz. Bunların tümü size kullanım esnasında rahatlık sağlar. Eteklerinin kısa olması veya uzun olması floral desenli modellerde çok büyük bir farka neden olmayacaktır.


KLASİK GİYİM İÇİN FLORAL DESENLİ ELBİSE MODELLERİ SEÇİLİR Mİ?


Gösterişli ve düğün elbisesi olarak geçen elbiselerin dışında, iş ortamları veya ciddiyet gerektiren ortamlarda klasik elbise modelleri seçileceğinde bunların floral desenli olmasının hiçbir zararı olmayacaktır. Çünkü bu tür modellerde çiçekler genellikle pastel renklerde olacaktır. Açık tonlarda olmayacak olan floral desenli elbise modelleri arasında pastel, koyu ve göz almayan renkleri seçerek klasik giyimlerinizi bir parça olsun, düz ürünlere göre daha da renklendirebilirsiniz.


FLORAL DESENLİ ELBİSE MODELLERİ KOMBİN


Floral desenli elbise modelleri arasında seçim yapmakta oldukça zorlanacağınız diğer bir konu ise bu elbiselerin detaylarına inildikçe görülecek olan süslemeleridir. Kemerlerle sade bir aksesuar olarak detaylandırılmış olan floral desenli elbise modelleri sayesinde daha genç görünebileceksiniz. Kemerlerin bel seviyesinde ince olması daha genç kombinleri, kalın ve kuşak şeklinde olması ise klasik giyimleri andıracaktır. Kolsuz floral desenli elbise modelleri için bir hırkayı veya boleroyu da kombin yapabilirsiniz. Diğer aksesuarların ise kullanılmasında bir zorunluluk olmayacağı gibi çanta veya fular tercihlerini yapacak olduğunuzda canlı ve düz modelleri seçebilirsiniz. Floral desenlerin karmaşasını daha göz yorucu bir şekle getirmeden aksesuar seçimlerinizi bir kez daha düşünün.

Floral Desen Elbise Resimleri




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
desen, floral, moda, yazlık elbise


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sokak Modası - Leopar Desen Kombinleri Violent Sokak Modası 1 15 Eylül 2014 20:56
Siyah Elbiselerde Son Trendler Sue Ah Kadınlar 0 16 Mayıs 2012 20:12
2010 Elbiselerde Kelebek Modası pyracantha Ah Kadınlar 0 23 Mayıs 2010 12:19
Ruhum Desen Desen Heidi Ah Erkekler 4 26 Aralık 2008 14:28
Desen desen ojeli eller. Sükût Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 6 04 Haziran 2008 18:55