IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 21:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye’nin Moda İkonu Kerem Bürsin





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Türkiye’nin son yıllarda en dikkat çeken oyuncusu ve modeli olan Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde modaya da atılarak ünlü markaların modelliğini üstlenmeye başladı. Hem oyunculuğu hem de modelliğinde oldukça başarılı olan Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 İstanbul doğumludur. 1999 yılında ailesiyle birlikte Amerika’ya yerleşen Kerem Bürsin, İskoçya, Endonezya, birleşik Arap emirlikleri, Malezya, Teksas, Boston ve Los Angeles gibi birçok farklı ülkenin şehirlerinde yaşamıştır. Marlon Brando’ya benzeyen ünlü oyuncu benzetildiği kişi hakkında pek fikri olmadığını söyleyerek idolünün Paul Newman ve tarzına hayranlık duyduğunu açıkladı. Sadelik ve spor giyimden yana olan Kerem Bürsin, Paul Newman’ın basic ve şıklığı bir araya getirmesine hasta olduğunu da ekledi. Jean pantolonlar ve t—shirt tamamen bir tarzdır diyen moda ikonu Kerem Bürsin, özgün ve stil sahibi adamları beğendiğini açıkladı.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Kendisi de oldukça basic ve rahat giyimiyle dikkat çekerken aynı zamanda özel gecelerde şıklığı da kendiyle bütünleştirerek gözler önüne seriyor. Moda İkonu Kerem Bürsin, ‘ the Bürsin tarzı’ diye adlandırdığı oldukça basit ve çabasız yaptığı kombinleri için zaman ayırmadığını sadece blue Jean üzerine t- shirt ve üzerine de bir gömlek benim için yeterli diyor. Tarzında en çok dikkat ettiği nokta V yakalı t- shirtleri olduğunu söyledi. ‘Dekolte insanıyım V yaka t- shirt her zaman iş görür’ diyen Bürsin, insanların içerisinde rahat hissettikleri her kıyafetin kendisine yakıştığını söyleyerek oldukça iddialı konuşuyor.






[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Sevdiği bir parçayla zor vedalaşırım diye Bürsin gerçekten bizlerinde magazinlerde gördüğümüz gibi her zaman rahat ve salaş giyimiyle göz kamaştırıyor. Son 2 yıldır Mavi’nin modeli olan Bürsin, pantolon ve t-shirtlerinin çoğunu markasından alıyor ve sadece aksesuarlarını dışarıdan aldığını söylüyor. Moda ikonu Kerem Bürsin, ‘kıyafet alırken markaya önem vermem güzelse bir kıyafet benim için markasının önemi yoktur’ diyerek aynı zamanda marka takıntısı olmadığını göstermiş oluyor. Alışverişe en çok annesiyle çıkmaktan hoşlanan Kerem Bürsin sevgilisi Serenay Sarıkaya hanımefendiler ile de alışverişe gittiğini fakat annesi olmadan alışverişe gitmek istemediğini de ekliyor. Stil konusunda erkeklerin kendilerine dürüst olmaları gerektiğini savunarak, erkeklere mesaj veriyor. ‘Her şeyi değil sadece kendinize yakışanı giyin’ diyor.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kerem bürsin, moda, moda ikonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Moda İkonu Fiat 500C Türkiye’de SLyther Otomobil Haberleri 0 10 Haziran 2018 19:59
Kerem Bürsin Fotoğrafları, Kerem Bürsin Resimleri Flora Yerli Ünlü Resimleri 0 20 Nisan 2015 11:04
Kerem Bürsin: Ben tam aşk adamıydım AngeL Haber Arşivi 0 28 Ocak 2015 17:21
Kerem Bürsin'in yeni dizisine büyük ilgi Seth Yerli Diziler 0 19 Eylül 2014 11:35