IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 21:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Stiliyle Bir Yunan Tanrısı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Genç kızların gözünde bir Yunan Tanrısı sembolüne dönüşen Chace Crawford, 18 Temmuz 1985’de Dallas’ta doğdu. Liseyi kiliseye bağlı bir okulda tamamladı. Yine kiliseye bağlı bir üniversitede radyo-televizyon gazeteciliği eğitimi aldı. Nasıl bir kariyer yapacağından emin olmayan Chace, annesinin de etkisiyle oyunculuğa başladı.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Chace Crawford ve Stili

Otuz yaşında olmasına rağmen 18 gibi gözüken Crawford genç kızların gözdesi. Saçları ve kobalt mavisi gözleri çok çekicidir. Fakat sadece bu özellikler değil elbette onu bu kadar popüler kılan. Kadınlar Crawford’a baktıklarında daha fazlasını görüyor olmalılar. Crawford, genç olmasına rağmen bir stil ikonu haline gelmiş durumda. En sıradan giysilerle bile çok şık kombinler yaratabiliyor. Crawford gündelik hayatında spor giyinmeyi tercih ediyor. O genellikle jeanlerle, basit tişörtlerle, şort, spor ayakkabı ve botlarla görülür. Fakat bu kıyafetleri kadar güzel kullanır ki, her zaman çok şık görünmeyi başarır.
Crawford’un tercih ettiği renklerden birisi beyazdır. Beyaz Crawfoed’a çok yakışan bir renk. Beyaz sadeliği, şıklığı ve masumiyeti verebilen bir renktir. Beyaz basic tişört erkeklere yakışır. Beyaz pantolonun da ne kadar yakıştığının kanıtı stiliyle bir Yunan Tanrısı: Chace Crawford. Giyimiyle erkeklere efsaneleşecek kombinler sunabilen biri Chace.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Aksesuarlar

Chace Crawford’un sitilinin vaz geçilmez parçası, aksesuarlar sayılabilir. Crawford günlük giyiminde, her kıyafetinde güneş gözlüğü ve şapka mutlaka kullanıyor. Şapka ve güneş gözlüğü cool görüntü için harika seçimler. Bu aksesuarlar her durumda şıklık yaratır. Crawford çanta, saat, bileklik gibi aksesuarları da yoğun kullanır. Bu aksesuarlarda da spor modelleri tercih eder. Sadece gerekli olduğunda takım elbise giyse de, en az spor giysiler kadar kendine yakıştırabilen bir erkek.
Kırmızı halıda bunu çok kez kanıtlayan Crawford, takım elbiselerde genellikle klasik renkleri tercih ediyor. Siyah, gri ve bej renkli takımlar tercihleri arasında. Takım elbiseleri kravat ya da papyonla tamamlıyor. Zaman zaman ise takım elbise içinde kullandığı gömleğin yakasını açık bırakarak kendine has tarz yaratıyor. Crawford bir erkeğin nasıl şık görünebileceğinin canlı kanıtı. Kişinin bir tarzı olması, bu tarza sadık kalması, her zaman şık görüntü yaratır.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
chace crawford, erkek, stil, yunan tanrısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yunan Uyku Tanrısı Desmont Felsefe 0 28 Kasım 2014 07:49
Savaş Tanrısı Ares (Yunan Mitolojisi) Elysian Felsefe 0 06 Mart 2014 19:56
Yunan Mitolojisi Şarap Tanrısı Amelia Felsefe 0 15 Şubat 2014 15:46
Yunan Mitolojisi Su Tanrısı Amelia Felsefe 0 15 Şubat 2014 15:44
Fenike kökenli Yunan tanrısı. (Adonis) Violent Sözlük 0 04 Haziran 2013 20:15