IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2012, 12:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bmw G 650 Gs





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Neden olmasın? G 650 GS'nin sloganı budur. İster şehirde, ister toprak pistte olsun, G 650 GS ile her türlü yol kontrolünüz altındadır ve sürüş keyfiniz söz konusu olduğunda ödediğiniz değerden çok daha fazlasını alırsınız.

G 650 GS, BMW Motosiklet'in tek silindirli motorlardaki başarısını, 6500 dev/dak'da 48 bg ve 5000 dev/dak'da 60 Nm maksimum tork ile etkileyici bir şekilde sürdürüyor. Motosiklet, 100 km’de* 3,2 litre normal benzinle şaşırtıcı bir yakıt tüketim seviyesi sunuyor. Motosiklet dünyasına henüz girmiş olanlar ise tercihlerine göre çıkış gücünü 34 bg'ye düşürebiliyor.


Nereye giderseniz gidin, G 650 GS'nin sunduğu sürüş duygusunun son derece heyecan verici olduğunu keşfedeceksiniz. Güvenilir, test edilmiş ve onaylanmış bir yürüyen aksam, salıncak çatal üzerindeki merkezi yaylı bağlantı ile birlikte yolda ya da engebeli arazide hassas kontrol sağlar. Enduro ailesinin bir üyesi olduğu, bu yeni motosikletteki dik oturma pozisyonu ve önde 170 mm, arkada 165 mm'lik etkileyici yay açıklığı ile ön plana çıkıyor. Orta seviyedeki 780 mm standart sele yüksekliği ve alçaltılmış süspansiyon seçeneği, bu deneyimi herkes için yaşanabilir kılıyor.

G 650 GS dayanıklı ve güçlü yapısına karşın sadece 192 kg ağırlığı ile oldukça hafif bir motosiklet. Düşük yakıt tüketimi ve kolay kullanımıyla, yeni başlayan motosiklet meraklıları için de son derece ideal. Genç ve tipik enduro tarzı tasarımının ince ve atletik duruşu; kolay bir sürüş ve mutlak bir keyif anlamına geliyor. Canlı Orange Kırmızısı ya da saf Aura Beyazı renkleri ise son derece çekici seçenekler sunuyor.


Yeni BMW enduronun isteğe bağlı olarak sunulan donanım özellikleri arasında rahat el korumaları, alüminyum karter muhafazası, yüksek bir ön cam ve kullanışlı Vario çantalar bulunuyor.

Bu seçeneklerle yeterince güvenli hale gelen motosiklette daha fazla denge sağlamak için ise bir orta sehpa, daha güçlü kavrama için ısıtmalı elcikler ve tekerleklerin kilitlenmesini engelleyen ABS de özellikleri de yer alıyor.

G 650 GS’nin gerçek anlamda keyfini süreceksiniz. Bu sebeple, motosikletinize atlayıp yola çıkmaya ne dersiniz?

* 90 km/h sabit hızda

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
650, bmw, gs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık