IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2009, 19:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siyonizmde Nesiller Boyu Kin, Vahşet, Katliam




TEKVİN
BAB: 9
AYET: 20-25
S: 8
20Ve Nuh çifti olmaga basladi, ve bir bag dikti; "ve saraptan içip sarhos oldu, ve çadirinin içinde çiplak oldu,
22 Ve Kenânin atasi olan ham, babasinin çiplakligini gördü, ve disarda iki kardesine söyledi 23Ve Sam ile Yafet bir esvap alip onu kendi iki omuzlari üzerine koydular, ve geri geri gidip babalarinin çiplakligini örttüler; ve yüzleri geri olup babalarinin çiplakligini görmediler.
24Ve Nuh sarabindan ayildi, ve küçük oglunun kendisine yaptigini anladi. 25Ve dedi: Kenân lânetli olsun, Kardeslerine kullar kulu olacaktir.


Sâm, Hâm, Yâfet adinda üç oglu olan Nuh Peygamber, Tufan'dan sonra çiftçilige baslar. Bir gün, dikip yetistirdi bagin üzümlerinden yapilan saraptan içip sarhos olur, çadirinda çiplak olarak sizar. Onu bu durumda küçük oglu Hâm görür.(Muharref tevrattaki ekleme bir izah).
Iste bu olay onca yildir süren ve Ortadogu'ya rahat yüzü göstermeyen kanli kavganin, Tevrat'ça çikis noktasidir. Çünkü, Nuh (A.S.) ayildiginda oglu Hâm'in çadira girip kendini çiplak gördügünü anlayinca, son derece öfkelenir, ceza olarak Hâm'i oglu Kenan'i ve ondan türeyecekleri lanetler; Kenan soyunun, Sâm ve Yafet'in ogullarina kul köle olmasini diler.
Tevrat'in birinci kitabi "Tekvin'in dokuzuncu bölümü bu olayi anlatir, onuncu bölümü de okursak, lanetlenen Kenan soyunun olusturdugu kavimleri ögrenebiliriz. Bunlar: Gilgasi'ler, Amori'ler, Yebusi'ler, Hivi'ler v.s.
Filistinliler ise babasi Nuh (A.S.) tarafindan lanetlenen Hâmin öteki oglundan türeyen Kasluhi'ler kavmindendirler.
Nuh (A.S.)'in büyük oglu Sâm ile küçük oglu Yâfet'e gelince, babalarinin ayibini (çiplakligini) örttükleri için, onlar ve soylari lanetlenmez. Sâm'in ogullari Sinar (Mezopotamya) dolaylarina yayilirlar ve çogalirlar.
Iste bu Sâm ogullarinin onuncu kusagi olan Hz. Ibrahim Peygamber, Mezopotamya'nin Ur kentinde dogar, daha sonra Kenan Ülkesi'ne göç eder. Burada iki oglu olur. Bunlardan Ismail (A.S.) Hz. Muhammed (S.A.V.) Peygamber'in, Ishak (A.S.) da Israil ogullarinin dolayisiyla Musa (A.S.) Peygamber'in ceddidir.
Ishak (A.S.) oglu Yakub (A.S.),un on iki oglundan üreyerek olusan Israilogullari, kuraklik yüzünden göç etmek zorunda kaldiklari Misir'da, çok agir kosullar altinda yasarlarken, soydaslari Musa (A.S.)'ya Horeb'de (Sinan Dagi'nda) Allah seslenir.
- Bu izahlardan sonra Hahamlarin Tevrat'i bozarak ekledikleri Va'dedimis Topraklarla ilgili ayetler gelmektedir. Süt ve Bal akan diyar olarak belirtilen bu topraklar sözde tüm içindeki milletlerle beraber Israilogullarina miras olarak verilmistir.

Alıntıdır

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boyu, katliam, kin, nesiller, siyonizmde, vahset, vahşet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mutlu Nesiller Kalemzede İslamiyet 0 11 Temmuz 2011 01:18
Izdıraplı Nesiller Ve Ufuktaki Işık Kalemzede İslamiyet 0 11 Temmuz 2011 01:13