IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2015, 14:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uaral.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1996 da kurulan Uaral’ın grup üyeleri birer akraba ve arkadaş olan Aciago ve Caudal dır.Farklı hayatlara sahip olmalarına rağmen baskı altında oldukları aile yaşamları yaşadıkları toplumun baskısı ve zorluğunu ortak olarak müziklerine yansıttılar.O yıllarda müzikal fikirleri tamamen ortaya çıkmıştı fakat müziğin zorlamayla elde edilemeyeceğini ve zamana bırakılması gerektiğini düşünüyor grup üyeleri.

1997 de akranları için hazırladıkları bir müzik gösterisi ile ilk müzik çalışmalarına başlayan grup bu görüntülerin kaydedilmesi ve Bruma önsözü adı altında kaydedilen bu esere Surrended To The Decadence adı verildi.Bu dönemde grubun yaşadığı çeşitli kayıplara rağmen pes etmeden yeni senfoniler doğurmaya devam ettiler.Düşüncelerini şiir akor ve enstrümanlarının melankolisi izledi.

Müzikal anlamda gelişmeler gösteren grup ikinci kayıt aşamasına ulaştı. Kendileriyle aynı ideolojileri ve hisleri paylaşan bir grup ile 2003 yılında From The Agony To The Hopelessness ile anonim bir kayıt yapıldı. Şans eseri OMG müzik şirketinin bu kaydı dinlemesi ve beğenip grupla irtibata geçmesi ile Uaral grubuna eseri kayıt etmek için teklifte bulundu. Uaral grubu müzikte amaçlarının ifadelerinin ve ideolojilerinin teşhir edilmemesi koşulu ile bu anlaşmayı kabul etti. OMG her şeyin öncelikle Uaral'ın menfaatleri için olması gerektiğine karar verdi ve sonunda stüdyoya girdiler.

Bu kayıtla birlikte artık grup tamamıyla anlaşılıyordu ve albümlerine büyükannelerinin onlara çocukken okuduğu La Vaga Esperenza Del şarkısını giriş parçası olarak kullandılar. Çocukluğun şefkatinden esinlenilmiş takdire değer güzellikte olan bu parça çok sevildi. Gruba göre Sounds Of Pain albümünün hikayesi zor dönemlerinde yaşadıkları acının dışa vurumu her ülkenin sahnesinde egemen olan bir tarz vardır Şili’den çıkan grubun Şili’ye hakim olan karanlık müziği doomdan etkilenmemesi olanaksızdı ve bunu müziklerine taşıdılar. Melankolik bir ruh ve görkemli el değmemiş bir ilhama sahip olan grup doom/folk yaparak kullandıkları başarılı brutal vokal flüt ve klasik gitar kombinasyonları ile öne çıkmayı başardı. Grupta Empriyum izlerine de rastlanmaktadır.
Elemanlar :
Aciago : Bütün Enstrumanlar
Caudal : Vokal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
uaral


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık