IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2016, 17:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ece Seçkin Kimdir, Ece Seçkin Biyografisi




Ece Seçkin Kimdir, Ece Seçkin Biyografisi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Doğum İstanbul (D.1991)
Boy 1.61
Kilo 48
Vücut Ölçüsü 88-60-91

3 Yaşından beri müziğe merakı olan Ece Seçkin hakkında merak ettiğiniz bilgileri makalemizin devamında bulabilirsiniz. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seçkin, 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı. Yeni çıkardığı “Şok Oldum” isimli klibiyle herkesi büyüleyen sanatçı kısa zaman içinde unutulamayan sanatçı haline geldi. Yetenekli Ece Seçkin’e hayatında ve mesleğinde başarılar sunarız.

Filiz Coşkuner’den bale dersleri alarak, yaklaşık 8 yıl kadar bale ve dans eğitimlerine devam etti. Lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliği yapmaya başladı. Okul yıllarında katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler alan Ece Seçkin, 2006 yılında Levent Arslan’dan özel şan dersleri almaya başladı.

2010 yılında, müziğe çok uzak bir tercih yaparak, Bahçeşehir Üniversitesi ‘Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Hedefi, müziğin yanı sıra akademik alanda da başarı sağlamaktı.

2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışması müzik hayatında dönüm noktası oldu.

Yapımcılığını Doğulu Productions’ın, prodüktörlüğünü Ozan Doğulu’nun yaptığı Ece Seçkin’in ilk albümü ‘Bu Ne Yaa! bir yıllık yoğun bir çalışmanın ardından tüm müzik marketlerde yerini aldı. Hareketli şarkıların yanı sıra duygusal şarkılarla da bambaşka bir dinleyici kitlesine ulaşacak Ece Seçkin albümünde 6 şarkı bulunuyor. 3 yaşında piyano çalışmalarına başlayan Ece Seçkin’in müzik kariyeri gerçek anlamda geçen yıl Ozan Doğulu ile tanışması sonrasında başlar, kısa süre sonra albüm yapılmasına karar verilir.

‘BU NE YAA!’ albümünde, Doğulu ailesinden 2 sürpriz bir isim daha var. Ece Seçkin’in albümünde yer alan ‘ Canın Sağolsun’ ve ‘ Mahşer’ şarkılarının sözleri Ece Doğulu imzası taşırken, albümün styling ve kostüm tasarımları ise Canan Doğulu’ya ait. Tüm kıyafetleri özel olarak Canan Doğulu tarafından tasarlanan Ece Seçkin albüm imaj çalışmalarında Canan Doğulu’ya, Ece Doğulu ve Pınar Özuğur destek oldu.

Bugüne kadar ‘Aşk Kaç Beden Giyer’, ‘Rota’, ‘Seyyah’, ‘Melek’, ‘Aşkistan’ gibi son dönem hitlerinin yazarı olan Deniz Erten, Ece Seçkin’in çıkış şarkısının mimarı olarak karşımıza çıkıyor. Ece Seçkin’in vokal koçluğunu ise Türkiye nin en önemli erkek vokallerinden biri olan Cihan **** yapıyor. Albümün kapak fotoğraflarını ise Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu’nun son albüm kapaklarını çeken Candaş Arın çekti.
Ece Seçkin son zamanlarda sık sık radyolarda Kral Tv’de Canlı yayın programlarında görmekteyiz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ece seçkin biyografisi, ece seçkin kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ece Seçkin - Mahşer Amelia D, E, F, G 0 12 Şubat 2014 22:20
Ece Seçkin - Şok Oldum Amelia D, E, F, G 0 12 Şubat 2014 22:12
SeckiN SeckiN IRC Künye 18 05 Aralık 2013 19:30
Seçkin! SeckiN Üye Resimleri 34 20 Ekim 2013 20:00