IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Desmont

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2014, 16:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fi




Kitabın Yazarı:
Akilah Azra Kohen
Yayınevi: Destek Yayınları
Kitap Türü: Yerli Romanlar, Kişisel Gelişim
Yayınlandığı Yıl: 2014
Sayfa Sayısı: 600


Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. İçinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikâyeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkılarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır.

Fi güzelliğin lanetlendiği, zekânın yağmalandığı, iyinin kurban edildiği ve kasaba kurnazlığıyla yönetilen bu gezegende, içine doğduğumuz bu kutsal hayatı kutlamak için yazılmıştır. Kendi potansiyelini keşfetme cesareti gösterebilmiş gerçek kişilere, çatlama cesareti gösterebilmiş tohumlara adanmıştır.

Bir kişiye duyulan aşktan daha acımasız bir şey var mıdır?

Akilah Azra Kohen yada diğer adıyla Azra Sarızeybek Kohen Çi, Fi, Pi üçlemesinin ikinci kitabı olan Fi okurlarına hayatın içinden dört farklı karakterin hikayesini sunuyor.

Fi, gerçek anlamda kusursuz güzellik ile ilgili geometrik ve sayısal bir orana verilen bir isim. Daha sonra güzelliği içeren Mimarlık ve Sanat dallarında da sık sık kullanılmaya başlamış gizemli bir sayıdır. Romanda da sürekli aşkta ve hayatta kendi Fi sayısını arayanlar anlatılıyor.

Canan Manay kafasına taktığı şeyi elde etmek için her şeyi yapmaya hazır biridir. Özge ise kendini sadece köşeye sıkıştığı anlarda, umutsuzluk içinde bulan bir karakterdir. Deniz, mükemmel bir müzisyendir fakat o kendini buna layık görmez ve kariyerinin altında ezilmeye başlar. Bilge ise kaderin gülmediği, hayatta hep şansızlık ile yürümek zorunda kalan bir isimdir.

Fi romanında hayata dair her şeyi bulmak mümkün. Aşklar, aldatmalar, arzular, lanetler, hayal kırıklıkları, zeka oyunları… Kitabın en güzel tarafı da burada ortaya çıkıyor. Akilah Azra Kohen ince zekası ile roman tadında bir kişisel gelişim kitabı sunuyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık