IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kaz pilavı (samsun) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Ocak 2011 20:43
Sır
Kaz pilavı (samsun)

Tüyleri yolunup iyice temizlenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeteri kadar büyüklükte bir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anda üzerini su ilave edilerek pişirilir.Pişen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]andan alınarak bir tepsiye kızartılmak üzere konur.Kazanda kalan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın suyuna bulgur salınarak pişirilir.Pişen pilavın kabarması ve kendine gelmesi için ateşten alınarak ağzı kapatılır ve bir havluya sarılır.
Şayet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asılarak pişirilmişse tavada biriken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın yağı,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyice kızarıp asıldığı bacadan alındıktan sonra mevcut ateşte iyice yakılır ve normal su içerisine bulgur salınarak pişirilmiş olan bulgur pilavının üzerine yavaş yavaş dökülür. Yanmış yağ pilav üzerine döküldükten sonra pilav tellenir, böylece yağın iyice pilava karışması sağlanır ve servise hazır hale getirilir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı