IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2011, 20:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaz pilavı (samsun)




Tüyleri yolunup iyice temizlenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeteri kadar büyüklükte bir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anda üzerini su ilave edilerek pişirilir.Pişen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]andan alınarak bir tepsiye kızartılmak üzere konur.Kazanda kalan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın suyuna bulgur salınarak pişirilir.Pişen pilavın kabarması ve kendine gelmesi için ateşten alınarak ağzı kapatılır ve bir havluya sarılır.
Şayet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asılarak pişirilmişse tavada biriken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın yağı,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyice kızarıp asıldığı bacadan alındıktan sonra mevcut ateşte iyice yakılır ve normal su içerisine bulgur salınarak pişirilmiş olan bulgur pilavının üzerine yavaş yavaş dökülür. Yanmış yağ pilav üzerine döküldükten sonra pilav tellenir, böylece yağın iyice pilava karışması sağlanır ve servise hazır hale getirilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kaz, pilavi, pilavı, samsun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tas Pilavı Lcia Makarnalar Pilavlar 0 20 Ocak 2015 18:45
Fas Pilavı Elysian Makarnalar Pilavlar 0 25 Nisan 2014 09:56
Çin Pilavı oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 16:59
Yaz Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Eylül 2009 19:43
Çin Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 12 Nisan 2009 17:51