IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kabak Musakkası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
03 Ağustos 2013 18:55
oneofgirl
Kabak Musakkası


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1 kg kabak
250 gr kıyma
1 orta boy kuru soğan
1 adet köy biberi
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, kırmızıbiber

Yapılışı
Kabakları yıkayıp dışını hafifçe kazıyın. Ortadan ikiye kesip doğrayın.
Kıymayı tavaya koyup, yemeklik doğradığınız soğanı ve zeytinyağını ekleyip kavurun, Üzerine küçük doğradığınız biberi katın, domates salçasını ekleyip kavurun. Biber salçasını ve kabuklarını soyup küp küp doğradığınız domatesi ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, kırmızıbiber ve karabiberini ekleyip, domates suyunu biraz çekene kadar pişirin. Kıyma sos kıvamında olsun.
Kıymanın yarısı altında kalacak şekilde, kabakları, tencereye bir sıra kabak bir sıra kıyma olacak şeklide dizin. Üzerine yarım su bardağı sıcak su ekleyip kabaklar yumuşayıncaya, suyunu çekinceye kadar pişirin.
Afiyet olsun.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı