IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2010, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1 Milyar kullanıcı daha!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nokia bir milyar insanı daha internete bağlamayı hedefleyen yeni stratejisini gün yüzüne çıkardı. Nokia gelişmekte olan pazarlara zengin özelliklerine rağmen düşük maliyetli telefonlar ve yerel Ovi servisleri sağlamayı hedeflediğini açıkladı.

Her yıl düzenlenen Nokia World etkinliğinin önemli bir parçası olarak dün ilk kez görücüye çıkan akıllı telefon ailesinin yeni üyeleri ve güncellenmiş Ovi servisleri, Nokia'nın telefonla konuşturmanın ötesinde insanları birbirine bağlama ("Connecting People") vizyonunun tamamlayıcısı oldular. Nokia, her beş kişiden dördünün hücresel sinyal kapsama alanında olduğu günümüz dünyasının ihtiyaçlarını karşılayan zengin özellikli mobil cihazlar ve dikkate değer internet servisleri portföyünü güncelleyerek, gelişmekte olan pazarlara bağlılığını da bir anlamda sergilemiş oldu.

Nokia Mobil Cihazlar Başkan Yardımcısı Mary McDowell etkinlikte yaptığı konuşmada şirketin küresel pazarda öngörülen büyümenin büyük bir çoğunluğunu yakalayacak ideal bir konumda bulunduğunu ve kitlelere sesli iletişim ve veri sağlamadaki liderliğini sürdürmeye niyetli olduğunu vurguladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


McDowell ayrıca şunları kaydetti: "Artık daha çok kişi bir PC yerine bir cep telefonu kullanarak bilgi çağına katılacak. Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 80'inin şebeke yayın kapsamında olduğunu düşündüğümüzde yakın gelecekte çevrimiçi olacak bir milyar kullanıcının çoğu için PC benzeri bir deneyimi bir mobil cihaz sunacak."

McDowell, Nokia'nın tüketicilerin satın alabildikleri fiyatlarda satın almaya değer gördükleri çözümleri sunmak ve yenilikler gerçekleştirmek üzere tüketicilere dair yerel bilgi birikimi, dağıtım kapsamı ve gücünden yararlanacağını da sözlerine ekledi.

Nokia, X3 Touch and Type'ın ardından dokunmatik ekranla bilindik telefon tuş takımını etkileyici bir şekilde birleştiren yeni Nokia C3 Touch and Type'ı da ilk kez görücüye çıkardı. Her bütçeye uygun bir tasarım klasiği olan bu Series 40 cihazı paslanmaz çelik gövde, 3G, WLAN, flaşlı 5 megapiksel fotoğraf makinesi, müzik çalar, FM radyo özelliklerine sahip ve aynı zamanda 32 GB'ye kadar hafıza kartı desteği sunuyor. Nokia C3 Touch and Type mesajlaşma ve e-postaya ek olarak Ovi Mağaza'dan uygulamalara ve oyunlara da hızlı erişim sağlıyor. Nokia C3 Touch and Type'in yaklaşık 145 Euro'luk tahmini satış fiyatıyla bu yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.
Kaynak : Chip.



__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marmaray'da 8 milyar lira, nükleerde 22 milyar dolar AngeL Haber Arşivi 0 30 Ekim 2013 12:33
Facebook 1 milyar kullanıcı ile kendi rekorunu kırdı Kungiman IF Ekstra 1 05 Ekim 2012 23:06
iOS Kullanıcı Deneyimi Bakımından Daha Üstün Seviyede Spartacus Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 03 Mayıs 2012 14:14
Projeleri Daha Hızlı, Daha Ekonomik Ve Çevreye Daha Az Etki Yaratacak Şekilde Tasarla Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Ekim 2010 18:09