IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2010, 15:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İngilizce eğitimde başarı garantisi




2010 yılında Tüketici Akedemisi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre Türkiye’nin Dil Eğitiminde en çok tercih edilen markası Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın İstanbul merkez şubesi Şişli Amerikan Kültür 10.000 öğrencisinin kayıt heyecanını yaşıyor.

74 şubesiyle Türkiye’nin en büyük dil okulu olan Amerikan Kültür Derneği’nin İstanbul’daki ilk şubesi olan Şişli Amerikan Kültür, hem bireysel hem de kurumsal İngilizce eğitiminde Türkiye’nin en önemli eğitim noktalarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Özellikle Amerikan İngilizcesi konusunda uzmanlık alanına sahip Şişli Amerikan Kültür’de öğrencilere genel İngilizce, iş İngilizcesi ve sınav İngilizcesi (TOEFL, TOEIC, IELTS) başlıklarında ister sınıf programı ister özel ders imkanıyla eğitim verilmekte.

Şişli Amerikan Kültür Derneği Genel Müdürü Sibel Türkmen, öğrencileri için, sıcak bir atmosfer oluşturmayı, en iyi ortamda kendi öğrenme şekillerine göre programlar tasarlamayı kendileri için değişmez bir şart olarak belirlediklerini vurguluyor.

Genel Müdür Sibel Türkmen, Şişli Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın öğrencilerine sağladığı ayrıcalığı dört madde halinde özetliyor:

Dünyada en geçerli ve kullanılan İngilizce olan Amerikan İngilizcesini öğrenirler.

Avrupa Dil Portfolyosu’na uyumlu dil eğitimi alır ve Avrupa Dil Pasaportunu edinebilirler. Dünyanın neresinde olursanız olun, referansları Amerikan Kültür Derneği olur. İnternet üzerinden anında portfolyolarını doğrulayabiliriz.

Eğitimde başarı garantimiz vardır. Devamsızlıkları % 10’u geçmeyen öğrencilerimiz bir üst kura geçemezlerse aldıkları kuru ücretsiz tekrar alabilirler. Öğrencilerimiz ikinci bir yabancı dili % 80 indirimli alabildikleri gibi Latin Dansları, temel fotoğraf eğitimi, diksiyon vb. sosyal aktivite derslerini de ücretsiz katılabilirler.


Kurumsal İngilizce eğitiminde, Türkiye’nin en büyük kurumlarına hizmet verdiklerini de belirten Sibel Türkmen, her düzey çalışanın ihtiyacına ve kurumsal taleplere göre hem yerinde eğitim hem de şubede eğitim imkanı sağladıklarını bu konuda en başarılı dil kurslarından biri olduklarının da altını çiziyor.

2010 yazında çeşitli kampanyalarla çalışmalarına devam eden Şişli Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları “bir kur alana bir kur bizden” kampanyasıyla ayda sadece 149 liraya ve 10 ay taksitle İngilizce eğitiminiz için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kampanyalar için ayrıntılı bilgiyi için 0 212 343 4 343 nolu telefondan ya da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden alabilirsiniz.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başarı, eğitimde, garantisi, İngilizce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklar İçin İngilizce Resimli Binalar, İngilizce Resimli Binalar, İngilizce Resimli Anlatımlı Binalar Violent İngilizce 0 25 Eylül 2014 12:04
Çocuklar İçin İngilizce Resimli Hayvanlar, İngilizce Resimli Hayvanlar, İngilizce Resimli Anlatımlı Hayvanlar Violent İngilizce 0 25 Eylül 2014 12:02
Çocuklar İçin İngilizce Resimli Sıfatlar, İngilizce Resimli Sıfatlar, İngilizce Resimli Anlatımlı Sıfatlar Violent İngilizce 0 25 Eylül 2014 11:59
İngilizce Organ Şeması, İngilizce Organlar (Resimli) Anlatım Violent İngilizce 0 11 Nisan 2014 21:11