IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2012, 00:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hızlı Forcefield Atmanın En iyi Yolu




Merhaba arkadaşlar, master oyuncu olmama rağmen forcefield atma konusunda vasattan da kötü olduğum için bu konunun üzerine eğildim. Şimdi anlatacağım yöntemi, birçok oyuncu bilebilir; ancak benim gibi bilmiyorsanız forcefield atmak ne kadar da kolaymış diyeceğinize eminim. Varzedin: stimlenmiş bi marine-marauder ball üzerinize geliyor ve rakibin ordusunu çok iyi bir şekilde bölemezseniz gg olacaksınız. Böyle bir durumda forcefieldi cok iyi konumlamak ve hızlı atmak gerekir.Bu zamana kdr benim bildiğim 2 yol vardı:

a) F-click-F-click..: Bu yol birçok oyuncu tarafından bilinen ve alt seviye oyuncuları tarafından kullanılan bir yöntem. forcefield atarken; f-click- f - click - f -click.......... şeklinde forcefieldlar yerleştiriliyor.Bu zamana kadar ben bunu kullanıyordum ve bu yüzden savunabileceğim özellikle terran all-inlerine verdiğim oyun sayısızdır.Bu yöntemde forcefieldlar -benim görüşüm- yeterince hızlı atılmıyor; ama hızlı atmak için f ve mouse sol clicke çok çok seri bir şekilde ard arda basılıyor, tabi arada bir an geliyor ki; fye basamadan rakibin ünitesine sol click yaptıgınız icin, sentrylerinizin kontrolünü kaybediyorsunuz ve sinirden klavyenize küfretmeye başlıyorsunuz.

b)F-shift - click...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
u yolla çok seri bir şekilde forcefield atabilmenize rağmen bence sorunlu bir yöntem; çünkü shift click forcefield atmayı sıraya koyuyor ve bu nedenle sentrylerinizi hareket ettirirken shift-f click yaptıgınızda, sentryler önce nereye moveladıysanız oraya gidiyor sonra ff atmaya çalışıyor tabi bu arada ffyi vaktinde atamadığınız için gg oluyorsunuz.Ayrıca sentrylerinizin rakibe saldırırken shift-f click yapınca; ff atmadan önce hedeflerini öldürmeye çalışıyorlar.

Evet geldik bu başlığı açmamın asıl nedenine. Hareket ederken, rakibe saldırırken çok seri bir şekilde forcefield atmak için "F'ye basılı tutarak click" yapıyoruz. Üzerinize stimlenmiş MM ball gelirken, Fye basılı tutarak uygun yerlere hızlıca forcefield yerleştiriyoruz ya da roachları forcefieldlerin arasına sıkıştırmak istediğimizde... Başlarda forcefieldları çok çok iyi atamayabilirsiniz; çünkü f-click-f-click yönteminden sonra bu baya değişik geliyor. Bu yöntemdeki tek sorun, windows klavye ayarlarından dolayı, Fye basılı tutarken bir delay olması yani: Fye basılı tutup click yaptıgınızda; tekrar anında Fyi seçememesi.(Anlatamadıysam ilk denemenizde açıkça farkedeceksiniz.). Bu sorunu düzeltmek için yapılması gerekenler:

1-Denetim masasından "Klavye" ye giriyoruz.

2- "Hız" ayarlarında "yineleme gecikmesi" ayarını en kısaya getiriyoruz, yani en sağa. (İngilizce kullananlar için: "Character Repeat Delay")

3-Onun altındaki "yineleme hızı" ayarını da en hızlıya getiriyoruz.(Character Repeat Rate.)

Bu ayarı da yaptıktan sonra herşey hazır, artık GOSUlar gibi ışık hızında forcefieldlarla rakiplerimize ragequitler attırmaya hazırız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Umarım bilmeyen arkadaşlara faydası olmuştur. Sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz.
alıntı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atmanın, en, forcefield, hızlı, iyi, yolu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cepte hızlı SMS atmanın yolu ! Slipknot Cep Telefonlar 0 28 Mart 2010 15:30
Kalıcı ban atmanın bir yolu yokmudur? CaSt Unreal IRCd 61 21 Mart 2009 19:54