IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2023, 21:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Citroën My Ami Buggy Türkiye’de online satışa açılıyor!




Citroën mobilite dünyasının her alanına değen ve herkes için ulaşılabilir modeller sunmak için çalışıyor. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezlerinde özgürce ulaşım imkânı sağlayan Citroën Ami’ye, Citroën My Ami Buggy isimli yeni bir versiyon ekleniyor.
2020’nin sonundaki lansmandan günümüze, toplam 34.000 adedin üzerinde satışa ulaşan Ami, Citroën’in tamamen online kanallar üzerinden satışını gerçekleştirdiği yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü olarak dikkat çekiyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türkiye’de yaklaşık 1.5 senelik süreç sonunda 1.000 adetten fazla Citroën Ami satışı gerçekleştirilirken, bu başarının ağustos ayından itibaren seriye yeni eklenen My Ami Buggy ile artırılması planlanıyor. Sınırlı sayıda üretilen ve Citroën’in online satış kanallarından, kapora verilerek satın alınabilecek olan My Ami Buggy’nin fiyatı 399.000 TL olarak belirlendi.
Aralık 2021’de kurumsal, Mart 2022’de de bireysel müşterilere satışları başlayan Citroën Ami ile ilgili olarak Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım:
“Online satışa sunduğumuz ilk araç olan Amimodelimizin Aralık 2021’de ilk partisi yalnızca 25 dakika içerisinde satılmış ve ilk 4 ayında 400 civarında kurumsal müşterimiz ile buluşmuştu. Bireysel müşterilerimizin de eklenmesiyle, yaklaşık 1.5 yıllık sürede 2163 adet Citroën Ami satışı gerçekleştirdik”


“0 emisyon mobilite çözümleri arasında 2 tekerlekli araçlar ile otomobiller arasında önemli bir boşluğu doldurduğumuz Ami modelimize olan yoğun talep devam ediyor. Ami modelimizdeki satış başarımız ile Citroën globalin dikkatini çekerek hem ülkemizde elektrikli otomobillere olan pozitif yaklaşımı görmüş olduk, hem de daha üst segmentlerde elektrikli araç sağlayabilmek için elimizi kuvvetlendirdik."
Farklı versiyonlarla zenginleştirdiğimiz Ami’nin şimdi de daha özgür ruhlu My Ami Buggy serisini satışa sunarak bu başarımızı yeni bir seviyeye taşıyoruz. Sadece 9 ülke için toplamda 1.000 adet ile sınırlı üretilecek My Ami Buggy’nin 100 adedini Türkiye için rezerve ederek önemli bir pazar olduğumuz bir kez daha gösteriyoruz”.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


tr.motor1.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu CORDON BLEU tarafından (05 Ağustos 2023 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Citroën'in ‘Minnak’ Arazi Aracı My Ami Buggy, Ağustos Ayında Türkiye'ye Geliyor Zeytin Otomobil Haberleri 1 11 Mayıs 2023 17:29
Yeni Citroen C4X'in Türkiye'de satışa sunulacağı tarih belli oldu CORDON BLEU Otomobil Haberleri 3 12 Aralık 2022 17:14
Yenilenen Citroen C4 Türkiye yollarına çıktı Emre Otomobil Haberleri 1 07 Mayıs 2021 16:14
Ünlü markalar neden online satışa başladı? No1 İnternet Dünyasından Haberler 0 11 Eylül 2018 22:17
Citroen C1 ve C4 Cactus Türkiye'de Deep Otomobil Haberleri 0 29 Eylül 2014 01:34