IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2008, 17:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Kangoo Türkiye'de




Yeni Kangoo Türkiye'de...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni Kangoo Express, 25 bin 240 YTL, Yeni Kangoo Multix 27 bin 890 YTL'den başlayan fiyatlarla, 23 Mayıs 2008 tarihinden itibaren satışa sunuldu.

Yeni Kangoo'nun tanıtım toplantısı ve deneme sürüşü, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Alibey adasında (Cunda adası) gerçekleştirildi.

Toplantıda soruları yanıtlayan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, bugüne kadar Kangoo'nun iyi bir pozisyonda olduğunu söyledi. Aybar, Kangoo'nun hafif ticari sınıfında yüzde 6 civarında pay aldığını bildirerek, “Yeni Kangoo'nun da katkılarıyla biz, bu yıl 16 bin adet satış ve yüzde 7 pazar payı hedefliyoruz. Toplam Türkiye'deki ticari araç piyasasının yüzde 7'sinin bu araçtan oluşacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
Geçtiğimiz yıl 17 bin civarında Kangoo sattıklarını aktaran Aybar, 23 Mayıs'tan yıl sonuna kadar, Yeni Kangoo ile 8 bin adet satış hedeflediklerini belirtti. Aybar, üretimin nerede yapıldığının sorulması üzerine, Yeni Kangoo'nun, Fransa'daki Maubeuge fabrikasında üretildiğini kaydetti. Hibrit çalışması olup olmadığının sorulması üzerine de Aybar, ticari olarak çalışmaların sürdüğünü, ortada somut bir bilgi olmadığını ancak farklı enerji kaynaklarıyla ilgili çalışmalar bulunduğunu anlattı.
"Mevcut Kangoo ile Arasında 1750 YTL'lik Fiyat Farkı Var"

Toplantıda Yeni Kangoo hakkında bilgi veren Renault Mais Kangoo Ürün Sorumlusu Umur Şarkan, 1997 yılında satışına başlanan ve 2 milyon 300 bin adetten fazla bulunan Kangoo'nun, Türkiye'de 130 bin adetlik satışı geçtiğini, Türkiye'nin Arjantin ile birlikte dünyada en fazla Kangoo satılan üçüncü ülke olduğunu bildirdi. Yeni Kangoo'nun mevcut Kangoo'ya göre 18 santimetre daha uzun, 15 santimetre daha geniş olduğunu belirten Şarkan, katlandığında düz bir zemin oluşturan arka koltukların günlük yaşamı kolaylaştırmak için tasarlandığını söyledi.
Şarkan, Yeni Kangoo'nun kullanımda 100 kilometrede ortalama 5,3'lük yakıt tüketimiyle karbondioksit salınımının 140 gram olduğunu aktardı.
Yeni Kangoo'nun ticari versiyonu olan Yeni Kangoo Express'in 65 litreye varan eşya gözleriyle ticaret hayatına pratik çözümler getirdiğini dile getiren Şarkan, araçta bulunan uçak tipi el freninin ergonomik bir olanak sağladığına işaret etti.
Şarkan, Yeni Kangoo'nun en önemli özelliklerinden birinin kullanılan Scenic şasesi sayesinde sağladığı konfor olduğunu belirterek, ekipman teminine bakıldığında Yeni Kangoo'nun her türlü ihtiyaca ve bütçeye göre tasarlandığının söylenebileceğini ifade etti.
Uzun Kangoo'nun 2009 sonunda ticarileşmek üzere hazırlandığını bildiren Şarkan, soruları yanıtlarken, Yeni Kangoo'yu ilk etapta dizel motorlar ile sunduklarını ve bu sınıfın yüzde 99'unun dizel motor olduğunu ifade ederek, mevcut Kangoo'da benzin seçeneğini devam ettirdiklerini söyledi.

Şarkan, Yeni Kangoo ile mevcut Kangoo arasında yüzde 6'ya denk gelen 1750 YTL'lik fiyat farkı bulunduğunu kaydetti.

Yeni Kangoo'nun Özellikleri

Toplantıda verilen bilgiye göre, Yeni Kangoo Multix'te, arka koltukların 1/3, 2/3 katlanarak tam yatması ve bagaj bölümünde zemine yerleşmesi ile 2,6 desimetre küp hacminde bir bagaj ortaya çıkması sağlanıyor. Arka sürgülü kapılarda kullanılan elektrikli camlar, sınıfında ilk kez sunuluyor. Yeni Kangoo Multix, çoğu üst sınıfa ait (otomatik yanan farlar, yağmur sensörlü otomatik cam silecekleri) ve eski nesilde bulunmayan modern sürüş destek sistemlerinden; hava yastığı, yükseklik ayarlı ve ön gergili emniyet kemerleri gibi güvenlik ekipmanlarından yararlanıyor.
Yeni Kangoo Multix, Authentique ve Expression olmak üzere 2 farklı ekipman seviyesinde sunuluyor.
Yeni Kangoo Express, 25 bin 240 YTL; Yeni Kangoo Multix, 27 bin 890 YTL'den başlayan anahtar teslim fiyatlar ile 23 Mayıs 2008 tarihinden itibaren Türkiye pazarına sunuldu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kangoo, türkiyede, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Parti'nin Yeni Sloganı: Yeni Türkiye'nin... Rhytia Haber Arşivi 0 28 Ocak 2014 20:49
Cenevre'de Sergilenecek Kangoo, Yeni 'Energy' Motorlarıyla Yakıt Tüketiminde Yeni Bir Rüzgar Otomobil Haberleri 0 27 Şubat 2012 00:08
Renault Kangoo Z.e. 2012 Yılının Uluslararası Ticari Aracı Seçildi. System Otomobil Haberleri 0 27 Kasım 2011 02:23
Türkiye de yeni yeni sapıklık olaylarına tanık oluyoruz .. Sis Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2011 01:43