IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2008, 01:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Otomobilde yeni model yağmuru




Türkiye geçen hafta piyasaya giren döert yeni model otomobilin satışına başladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yeni model yağmuru hızını kesmiyor. Geçen hafta Türkiye piyasasında dört yeni modelin birden satışına başlandı. Ford’da iki, Nissan ve Dacia’da ise birer model var

Güler’in tasarladığı Kuga Türkiye’de
Türk tasarımcı Murat Güler’in imzasını taşıyan Ford’un ilk kompakt 4x4’ü Kuga, Türkiye’de de satışa sunuldu.

Dış tasarımı tamamen Güler’e ait olan Kuga’nın tanıtımında konuşan Ford Otosan Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner de, Kuga ile 2000 yılından bu yana en hızlı büyüyen segmentlerden birine çok güçlü giriş yaptıklarına inandıklarını söyledi. Yılın kalan aylarında 300 adet Kuga satmayı hedeflediklerini belirten Özüner, aracın ilk etapta 2.0 lt 136 HP dizel motorlu ve manuel şanzımanlı versiyonunu satışa sunduklarını belirtti. Özüner, Aralık ayında ise otomatik vitesli, 2.5 lt benzinli seçeneğini Türkiye’de satışa sunacaklarını kaydetti.

Sportif hatlarıyla öne plana çıkan Kuga, deri döşemeli ve ısıtmalı koltukları, güneş ışınlarını yansıtan ön camları, anahtarsız çalıştırma sistemi gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. İki farklı donanım seçeneği bulunan araçta, donanım seçeneklerine bağlı olarak bi-xenon farlar, 17 inç alaşım jantlar, elektrikli katlanan aynalar, iki parça halinde açılabilen bagaj kapağı ve çift egzost çıkışı gibi detaylar da mevcut.
Aracın akıllı 4x4 sistemiyse, gerektiğinde kendiliğinden devreye giriyor.

Focus ailesi CC ile tamamlandı...
Ford Otosan, Kuga ile aynı gün, yenilenen Focus ailesinin son üyesi Coupe-Cabriolet’nin de tanıtımını yaptı ve satışına başladığını bildirdi. Focus CC, 33 bin 750 euro’dan başlayan fiyatlarla, sipariş üzerine ithal ediliyor.
29 sn’de açılabilen metal tavanıyla dört mevsim kullanıma yönelik Focus CC, yenilenen tasarımıyla daha zarif görünüm sergiliyor. Focus CC’de 1.6 lt’nin (100 HP) yanı sıra sadece otomatik vitesli sunulan 2.0 lt (145 HP) benzinli motor seçenekleri mevcut.

Qashqai için daha ekonomik seçenek
Nissan, crossover sınıfında yer alan Qashqai modelinin 1.5 lt dizel motorla donatılmış daha ekonomik seçeneğini de Türkiye’de satışa çıkarttı.
Sadece önden çekişli olan ve 6 ileri manuel vites kutusuyla donatılan Qashqai 1.5 dizel, 106 HP güç üretiyor. Qashqai’ın 1.5 lt dizel versiyonu, “Tekna Executive” paketiyle satılıyor. Bu donanım paketinde ABS, ESP, TCS (Çekiş Kontrol Sistemi), ön, yan ve perde hava yastıkları, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, Cruise Control, Bluetooth, çift bölgeli otomatik klima, katlanabilir yan aynalar gibi unsurlar bulunuyor. Aracın satış fiyatı 59 bin 990 YTL.

Dacia Sandero vitrinlere çıktı
Renault bünyesindeki Dacia’nın başarılı otomobili Logan’ın yeni ve hatchback karoserili kardeşi Sandero, Türkiye’de vitrine çıktı. Sandero 19 bin 400 YTL ile 26 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlarla satılmaya başlandı.

Dacia’nın yeni tasarım diline uygun olarak iri farları ve nikelajlı ön radyatör ızgarasıyla dikkat çeken Sandero, markanın yeni logosunun taşıyan ilk model. Logan Sedan’dan 24 cm kısa olan Sandero, sadece 1.4 lt (75 HP) ve 1.6 lt (90 HP) benzinli motorlarla satışa sunuldu. Donanım olarak da
“Ambiance” ve “Laureate” şeklinde iki şeçeneği var.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
model, otomobilde, yağmuru, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni doğmuş bebek otomobilde ölü bulundu Seth Haber Arşivi 0 10 Kasım 2014 18:55
Yeni yılda zam yağmuru yaSmin Haber Arşivi 0 02 Ocak 2014 05:51
Yeni aldığı otomobilde can verdi Cemalizim Haber Arşivi 0 15 Eylül 2008 17:35