IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2008, 02:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kim bu ÇILGIN TÜRKLER




Beyaz Türkler'in son oyuncağı: 2 milyon 300 bin dolarlık Aston Martin One-77..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2 Türk işadamı 2 milyon 300 bin dolarlık dünyanın pahalı otomobilinden almak için sipariş verdi. Yeni Aston Martin için Abramovich ve Beckham da sırada....

Beyaz Türkler'in oyuncağı
Beyaz Türkler, şimdi de dünyanın en pahalı otomobili için sıraya girdi. 2 milyon 300 bin dolarlık değeriyle yeryüzündeki en pahalı otomobil olma unvanını eline geçiren Aston Martin One-77 için sipariş verenler arasında 2 Türk işadamı da var. Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich ile ünlü İngiliz futbolcu David Beckham yeni model için sıraya giren ünlülerden sadece ikisi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her şeyiyle sıradışı
lki gelecek yılın başında teslim edilecek olan otomobil 77 adet üretilecek. Ancak gelen sipariş sayısı 121'i buldu. Eşsiz otomobillerin teslimatı için özel jetler hazırlandı. Şirketin üst düzey yöneticilerinin de teslimatta hazır bulunması bekleniyor.

Azami hızı 360 kilometre
Aston Martin One-77, tam bir teknoloji harikası... 0'dan 100 kilometreye sadece 3.4 saniyede çıkan otomobilin azami hızı 360 kilometre. Aston Martin, 650 beygir gücünde ve 12 silindirli bir motora sahip.

Beyaz Türkler
Adı gizli tutulan 2 Türk işadamı, Rus milyarder Abramovich ile Beckham'ın sipariş verdiği 2 milyon 300 bin dolarlık Aston Martin One-77 için sıraya girdi.

İhtişamı seven Türkler, pahalı oyuncaklara sahip olmak için çabalıyor. Adı gizli tutulan 2 Türk işadamı, 2 milyon 300 bin dolarlık fiyatı ile "dünyanın en pahalı otomobili" unvanını alan Aston Martin One-77 için sırada.

77 adet üretilecek
Chelsea'nin Rus patronu Roman Abramovich ve İngilizler'in ünlü futbolcusu David Beckham da ilk sipariş veren ünlülerden olurken, şirket yetkilileri işadamlarının isimlerinin gizli tutulduğunu söyledi. 0'dan 100 kilometreye 3.4 saniyede çıkan ve azami hızı 360 kilometreye ulaşan bu teknoloji harikası otomobil, 2009 yılının ilk günlerinde sahiplerine teslim edilecek. Aston Martin, bu özel modelden 77 adet üretmeyi düşünüyor.

Sadece sahibi kullanacak
Ancak talebin şimdiden 121'e ulaşması bu rakamı yükseltebilir. 650 beygir gücünde ve 12 silindirli motora sahip Aston Martin One-77'nin en büyük özelliği, sadece otomobil sahibinin kullanabilecek olması. Vücut ısısı, göz retinası ve parmak izi sayesinde kullanılacak otomobile başka birinin binmesi halinde, araç 1 kilometre sonra stop ediyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilgin, kim, tÜrkler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık