IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2008, 01:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Minicargo 'Yılın Ticarisi' seçildi




Tofaş'ın Minicargo projesinin eseri üçüzler 'Yılın Ticari Aracı' oldu

Ticari araç endüstrisinin en prestijli ödüllerinin başında yer alan ve yılın en iyi ticari aracının seçildiği yarışmanın 2009 yılı sonuçları, 62'nci Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'nda açıklandı. Yılın Ticari Aracı ödülüne Koç Holding Fiat ortaklığı Tofaş'ın Minicargo projesinin eseri olan üçüzleri layık görüldü. Bursa'da üretilerek 80 ülkeye ihraç edilen Fiat Fiorino, Peugeot Bipper ve Citroen Nemo '2009 Yılın Ticari Aracı' seçildi. Böylelikle uluslararası çapta ticari araç sınıfının 'Oscar'ı kabul edilen bu ödülü, 4'üncü kez yine bir Türk üretici almış oldu. Fikri mülkiyet hakları Tofaş'a ait olan ve 390 milyon Euro yatırımla Türk mühendis ve işçilerinin imzasıyla hayata geçirilen Minicargo projesi kompakt hafif ticari araç sınıfının yükselişini simgeliyor.
DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ
Kasım 2007 yılında üretimine başlanan 2008 içerisinde binek versiyonlarını da devreye sokan üçüzler, modern ve estetik tasarımıyla olduğu kadar metropol hayatına uyum sağlayan kompakt boyutlarıyla da ön plana çıkıyor. Ekonomik motor yelpazesi, dinamik yürüyen aksamı ve fonksiyonel yüklemelere imkan veren iç mekan özellikleriyle hafif ticari pazarında dengeleri değiştiren Minicargo, '2009 Yılın Ticari Aracı' şeçildi. Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Ticari Araçlar'ın İş Birimi Direktörü Okan Baş, Hannover Fuarı'nda açıklanan '2009 Yılın Ticari Aracı' ödülüyle ilgili olarak, "Türkiye'de Tofaş Bursa Fabrikası'nda üretilip dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Minicargo projesinin eseri Fiat Fiorino'nun '2009 Yılın Ticari Aracı' unvanına layık görülmesi, Fiat Ticari Araç yelpazesinin artık ne derece güçlü olduğunun önemli bir kanıtı" açıklamasını yaptı.
1- FORD TRANSIT CONNECT
Türk ve Amerikalı mühendislerin tasarladığı, Gölcük'te üretilen Transit Connect, 2003'te Yılın Ticari Aracı seçildi. 140 üzerinden 126 puan alan Connect'e ödülü, Ford'un tasarım ve geliştirme aşamalarında müşterilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurması kazandırdı.
2- FIAT DOBLO
Doblo, 2006'da Yılın Ticari Aracı şeçildi. Fiat Doblo, ödüle tamamen yenilenen dış tasarımı, artırılan yük taşıma kapasitesi, yeni maxi uzun şasi versiyon ve yenilenen motor gamı gibi yenilikler sayesinde layık görüldü.
3- FORD TRANSIT
Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen IAA Ticari Araç Fuarı'nda Türkiye'nin 'yıldız ülke' olarak yer almasının ardından, Ford Otosan Kocaeli Fabrikası'nda üretilen 6'ncı nesil Transit ile, 2007 yılının en iyi ticari aracı seçildi

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
minicargo, secildi, ticarisi, yılın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılın en iyi iOS uygulamaları seçildi! Dilara Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 13 Aralık 2010 03:02
100 Yılın Fotosu Seçildi.. ExMorN Serbest Kürsü 1 19 Eylül 2009 00:57
Yılın Spor Otomobili Seçildi Kralice Otomobil Haberleri 2 31 Ocak 2009 03:22