IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2008, 18:56   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sıfır Otomobilde Yıl Sonu Çılgınlığı




Otomotiv pazarındaki durgunluk markaları indirim yarışına sevk etti. Yılbaşına kadar sürecek kampanyalar cazip fiyat avantajları sunuyor. İşte son indirimler:

Otomotiv sektörü yeni bir eşikten geçiyor. Finans kuruluşlarını kurtarmak için 700 milyar dolar gibi büyük bir para iki hafta gibi kısa sürede devreye sokuldu. Paketler tartışmalar derken piyasaların gazı alındı. Şimdi ise otomotiv sektörüne yönelik endişelere karşın ABD'li otomotivcilerin istedikleri 25 milyar dolar haftalardır sürüncemede bırakılıyor. Beklenti, bu hafta içinde ABD'li otomotivcilere bu kredinin verileceği. 25 milyar dolar, kasırgayı yeniden 'meltem'e çevirebilir. Dünyanın gözü ABD'li üç otomotiv devine odaklanmışken, Türkiye'de de markalar indirim kampanyaları ile durgunluğu aşma yarışına girdiler. Yılsonuna kadar ülke genelinde pek çok marka 2 bin YTL'den 10 bin YTL'ye kadar varan fiyat indirimleri ile tüketicinin ilgisini çekmeye çalışıyor.
Mazda'da indirim bu hafta bitiyor

Mazda'da 26 bin 900 YTL'den başlayan fiyatlarla Kasım ayı fırsatı sunuyor. 30 Kasım'a kadar sürecek indirimler 2 bin YTL'den 7 bin 600 YTL'ye kadar geniş bir yelpazeyi içeriyor Türkiye'deki yeni yapılanmasının ardından, bayi ve servis ağını her gün biraz daha genişleten, Mazda Ulusal Satış Ofisi kampanyalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ücretsiz yol yardım hizmetini 3 yıla çıkartarak, müşteri memnuniyetine odaklanan Mazda'nın Türkiye Ulusal Satış Ofisi, tüm Mazda modellerinde Kasım ayına özel bir kampanya uyguluyor. Mazda 2'de anahtar teslim liste fiyatı üzerinden Go 1.3 ve Play 1.5 donanım seçenekleri için 3 bin YTL; Play 1.3 için 3 bin 500 YTL, tüm Mazda 3, Mazda 6 ve Mazda RX-8 modellerinde 6 bin YTL, Mazda MX-5'de 7 bin 600 YTL ve BT-50 Pick-up modelinde 2 bin YTL indirimler uygulanacak. Tüm Mazda modelleri için geçerli bu kampanya 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak.

Seat kışa hazırlanacak!

Doğuş Otomotiv-SEAT, 24 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere, 'Kış Servis Kampanyası' başlattı. Bir ay sürecek kampanya süresince SEAT sahipleri motor mekanik/elektrik işçilik, motor yağı değişimi ve mekanik yedek parçada yüzde 20, orijinal aksesuarlarda ise yüzde 10 indirim imkanından yararlanabilecekler. Doğuş Otomotiv-SEAT, kış aylarına girilen bu günlerde, SEAT kullanıcılarının araçlarını zorlu kış ve yol şartlarına hazırlayabilmeleri amacıyla, Türkiye genelindeki 42 Yetkili Servis noktasında 'Kış Servis Kampanyası'nı başlattı. 24 Kasım tarihinde başlayacak olan ve 1 ay süresince devam edecek kampanya 1998 model yılı ve üzeri araçları kapsayacak. Kampanya süresince, boya ve kaporta işlemleri haricinde tüm mekanik/elektrik işlemlerinde işçiliklerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Skoda'dan indirim çılgınlığı

Skoda'nın indirim kampanyası kapsamında, Skoda Fabia, 22.608 YTL'den başlayan uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Skoda Yetkili Satıcılarını ziyaret eden müşteriler, kampanya kapsamında liste fiyatı 26 bin 970 YTL olan Fabia HB modelini, 22 bin 608 YTL'den başlayan uygun fiyatlarla satın alabilecekler.

Fiat'tan, öğretmene özel indirim var

Fiat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen ve yıl sonuna kadar kesintisiz sürecek indirimli satış kampanyası ile hem emekli hem de halen aktif olarak görev yapan ilköğretim, lise, dershane ve üniversite öğrenim görevlilerine özel fırsatlar sunuyor. Bağlı bulundukları eğitim kurumlarından alacakları çalışma belgesi veya emekli kartı ile Fiat bayilerine başvuracak öğretmenler, kampanya kapsamındaki araçları, 4 bin 200 YTL'ye varan indirimlerle satın alabilecekler. Koç Fiat Kredi ise kampanyadan faydalanmak isteyen öğretmenlere, kasım ayı boyunca yüzde 0.99 faiz oranı ve 12 ay vadeyle 12 bin YTL'lik taşıt kredisi kullanma imkanı da sunuyor.

Alfa Romeo 159 model ailesinde kasım ayı boyunca deri döşeme, bi-xenon farlar, far yıkama ve 17 inç alaşım jantlar için ekstra bedel alınmıyor.

Mitsubishi, L200'de 4 bin YTL'ye, hafif ticari kamyonu Fuso Canter'larda 2,5 bin YTL'ye varan indirimler sağlıyor.


Nissan Navara ve pick-up modellerinde ekim ayı fiyatlarını sabit tutup kasım ayına özel 3 bin YTL'lik peşin alım indirimi sunuyor.

Peugeot 207'de 3,4 bin YTL, 308'de 3,2 bin YTL, 407 modelinde ise 6,1 bin YTL'ye varan indirimler uygulanıyor.

Tata, pikap modeli için ayda 1,1 bin YTL'den başlayan kiralama fiyatlarıyla ticari filo hizmeti başlattı.

Toyotasa, Avensis ve RAV4 için 5 bin YTL, Auris, Corolla, Yaris ve Verso modelleri için ise 2,5 bin YTL'ye varan indirim uyguluyor.

Volvo'nun sedan modelleri S40, S60 ve S80, her hafta başı belirlenecek sabit kur oranı ile satışa sunulacak.

Opel, 2008 model Antara için 25,3 bin YTL indirim yaparken Astra'da 7,5 bin YTL'ye, Corsa'da 5,4 bin YTL'ye varan oranlarda indirim uyguluyor.



Kaynak: Yeni Şafak-Zaman

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
otomobilde, sonu, sıfır, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Otomobilde yıl sonu kampanyaları Lady Otomobil Haberleri 1 06 Aralık 2010 20:04
Sıfır otomobilde sıra dönemi! Lucifer Otomobil Haberleri 0 15 Nisan 2010 15:59
Sıfır Otomobilde KDV ve ÖTV Silindi Kralice Otomobil Haberleri 0 25 Kasım 2008 09:37
Sıfır otomobilde müthiş indirimler Collettivo Otomobil Haberleri 0 30 Temmuz 2008 11:54
Sıfır beden çılgınlığının sonu ! SweetLand Diyet ve Sağlıklı Beslenme 1 21 Mayıs 2008 13:10