IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2009, 10:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lassa'dan yaz fırsatları




Lassa, yaz mevsimiyle birlikte araçlarını mevsim şartlarına hazırlayan araç kullanıcılarına, avantajlı koşullarla destek oluyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Binek araçlar için Impetus Revo ve 4x4 araçlar için Competus H/L lastiklerin yanı sıra her sınıf için en ideal yaz lastiğine sahip ürün yelpazesi tutan Lassa, ayrıca kış lastikleri için depolama imkânı da tanıyor.
Lassa, yaz mevsiminde araçların en güvenli ve performanslı sürüş sağlaması için uygun özelliklere sahip lastiklerinde çok özel avantajlar sunuyor. Binek araçlar için Impetus Revo ile 4x4 ve SUV’ler için de Competus H/L lastiklerin de yer aldığı ürün gamında, her sınıf araç için cazip koşullarla alınabilecek bir yaz lastiği mevcut.
Haziran sonuna kadar devam edecek uygulamada, Axess ve World Card’a artı 3 taksit, Card Finas’a da ek 5 taksit imkânı sunuluyor.
Kış lastikleri için depolama hizmeti
Araç kullanıcılarının, mevsime göre lastik değişimlerinde yaşadıkları en önemli sorunlardan biri olan lastiklerin saklanması konusunda da Lassa çözüm sunuyor. ‘Lastik Saklama Merkezi’ ibaresinin yer aldığı tüm Lassa Yetkili Satıcıları’nda, kış lastiklerinin depolanması hizmeti veriliyor.

Impetus Revo, ıslak ve kuru zeminde güvenli ve yüksek performanslı
Lassa’nın binek lastik ürün gamında yer alan Impetus Revo, hem ıslak hem de kuru zeminde üstün yol tutuşu ve performans sağlıyor. Küçük sınıf otomobillerden, orta ve yüksek sınıf otomobillere kadar birçok farklı modele uygun nitelikteki Lassa Impetus Revo, düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tüketiminin azaltılmasına da katkıda bulunuyor.

Hem şehir içinde hem de otobanda artırılmış 4x4 keyfi
Lassa’nın yakın zamanda piyasaya sunduğu ve Competus ailesine dâhil ettiği yeni Competus H/L ise 4X4 ve SUV tipi araçlarını şehiriçi yollarda ve otobanlarda da kullanan sürücülerin ihtiyaçlarına cevap veren özelliklere sahip. Competus H/L’in desen tasarımında yer alan geniş omuz blokları, lastiğin devamlı yüksek hızlarda daha dengeli olması ve direksiyon hareketlerine daha hızlı cevap vermesini sağlıyor. Diğer yandan lastikten kaynaklanabilecek tüm seslerin minimuma inmesini sağlarken daha konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Modern deseni sayesinde mükemmel su tahliyesi sağlayan Competus H/L, kötü hava şartlarında özellikle ıslak zeminde artırılmış fren performansına ve yol tutuşa sahip. Competus H/L’in yeni nesil sırt karışım formülasyonu ile uzun ömürlü olması sağlanmış.

Kampanyadan Yararlanan Herkese Lassa Yol Yardımı
Lassa’nın yaz lastikleri için başlattığı avantaj uygulamasında sunduğu kampanya imkânından yararlanan tüm araç kullanıcılarına ücretsiz Yol Yardımı hizmeti de devam ediyor. Lassa’dan 4 adet yaz lastiği alan araç kullanıcıları 1 yıl, 2 adet yaz lastiği alan araç kullanıcıları ise, 6 ay bedelsiz verilen Yol Yardımı hizmetine sahip olabiliyor. Lassa Yol Yardımı, yolda kalan aracın çekilmesi, vinç ile kurtarılması, kullanılamaması durumunda konaklama, hastalanma veya yaralanma durumunda ambulans hizmeti ve sürücü sağlanması, aracın emanet ve muhafazası, lastik patlaması durumunda bulunduğu yerde değiştirilmesi gibi hizmetler sunuyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
firsatlari, fırsatları, lassadan, yaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LASSA, halkın favorisi seçildi Sevda Otomobil Haberleri 0 18 Nisan 2013 05:15
Lassa Phenoma Challenge aldehit Haber Arşivi 0 03 Haziran 2011 17:30
Lassa Facebook ve Twitterda Yeni Yıl Hediyeleri Veriyor! aldehit Haber Arşivi 0 29 Aralık 2010 11:52