IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2010, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Fiat Kredi 10. yaşını kutluyor!




Türkiye’ye ithal edilen tüm Tofaş ve Fiat Grup modellerinin kredilendirilmesi amacıyla kurulan Koç Fiat Kredi, 10 yaşında

Tofaş CEO’su Ali Pandır, “Özellikle son 2 yılda 30 binden fazla kişiye kredi vererek yeni bir otomobil sahibi olmayı kolaylaştıran ve perakende müşterilerin beklentilerini showroomdan çıkmadan karşılayabilen tüketici finansmanı şirketimiz Koç Fiat Kredi’nin 10. yaşı bizim için büyük anlam taşıyor. Tüketicilerin finansal çözüm ihtiyacının, hem otomotiv pazarını hem de markaların pazar paylarını önemli ölçüde etkilediği bir dönemde Koç Fiat Kredi gibi bir şirkete sahip olmanın avantajıyla hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

2009 yılında Tofaş’ın gerçekleştirdiği toplam kredili araç satışının yaklaşık % 50’sini yaptıkları kredilendirme ile sonuçlandırdıklarına dikkat çeken Koç Fiat Kredi Genel Müdürü Pınar Kitapçı ise “2010 yılı, Koç Fiat Kredi için Tofaş’ın genelinde olduğu gibi yine ciddi bir büyümenin gerçekleştiği, yeni finansal çözümler ile 5 markamıza da rekabet avantajı yaratacak bir yıl olacak. Hedefimiz, her alanda olduğu gibi araç finansmanı alanında da en önde koşan lider oyunculardan biri olmaya devam etmektir” açıklamasını yaptı.

Koç ve Fiat Topluluklarının ortak girişimi 2000 yılında kurulan ve tüm hisseleri 2003 yılında Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. tarafından satın alınan Koç Fiat Kredi, 10. yaşını kutluyor. Türkiye'de Fiat Grubu lisansı altında üretilen ve Türkiye'ye ithal edilen tüm Tofaş ve Fiat Grubu modellerinin ve ikinci el araçların kredilendirilmesi hizmetini sunan Koç Fiat Kredi, müşterilerine butik hizmet anlayışı ile kişiye özel finansal çözümler üretmek, showroomdan çıkmadan, hızlı ve az prosedürlü yeni kredi modelleri sunabilme amacını taşıyor.

Vizyoner bir bakış açısıyla 10 yıl önce kurulan Koç Fiat Kredi gibi bir şirkete sahip olmalarının önemine ve son 2 yılda 30 binden fazla kişiye kredi vererek yeni bir otomobil sahibi yaptıklarına dikkat çeken Tofaş CEO’su Ali Pandır, “Tüm dünyada otomobil üreticileri distribütör-bayi-müşteri üçgeninde çeşitli finansman ihtiyaçlarını kendi finansman şirketleri ile karşılamaktalar. Avrupa’da taşıt kredileri tamamen bankalardan bağımsız hale geldi. Yerel ve global kriz dönemlerinde yaşanan belirsizlik ortamında, Tofaş kendi müşterilerine özel çözümlerini Koç Fiat Kredi kanalıyla üreterek adım adım ulusal pazara hakimiyetini artırdı. Bayilerimize gelen müşterimizin beklentilerini karşılayarak, kişiye özel kredi olanağı sağlıyan ve showroomdan hiç dışarı çıkmadan onları otomobil sahibi yapmamıza imkan veren Fiat Finans, Alfa Romeo Finans ve Lancia Finans uygulamalarını Koç Fiat Kredi çatısı altında devreye aldık. Aynı sistem ile Ferrari ve Maserati müşterilerimizin beklentilerine uygun hizmetler ürettik, onlara da kredi sağladık. Koç Fiat Kredi kapsamında geliştirdiğimiz bu hizmetler sayesinde özellikle son 3 yılda Tofaş’ın kredili satışlarının yaklaşık %50’sini Koç Fiat Kredi üzerinden gerçekleştirerek önemli başarılara imza attık. Geçtiğimiz yıl örneğini yaşadığımız ekonomik kriz ortamında Koç Fiat Kredi’ye sahip olmak, hızımızı hiç kesmeden satışa devam etmemizi sağladı. Kredinin Tofaş markaları dışında kullanılamıyor oluşu da bayilerimize rekabet avantajı getirdi. Koç Fiat Kredi, güçlü teknolojik altyapısı sayesinde müşterilerine showroomlardan online ulaşarak, 108 noktada aynı standartta hizmet vermesiyle bizi onurlandırmaktadır” açıklamasını yaptı.

Sektör ve Koç Fiat Kredi’nin performansı hakkında bilgiler veren Koç Fiat Kredi Genel Müdürü Pınar Kitapçı ise “Taşıt kredileri piyasasında toplam kredi bakiyesinde tüketici finansmanı şirketlerinin payı %25 seviyesine gelmiştir. Bu gelişme otomotiv sektöründe uzmanlaşmış, belirli markalara hizmet veren finansman şirketlerinin önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini göstermektedir. Koç Fiat Kredi’nin 2007 yılında 231 Milyon TL olan kredi portföyü, 2008 yılında 311.5 Milyon TL, 2009 yılında 309.4 Milyon TL olmuştur. Showroomdan çıkmadan kişiye özel kredi olanağı sağlayarak müşterilerine anahtar teslim çözümler sunan şirketimiz, sadece 2009 yılında 14.918 adet kredi kullandırarak satışlara önemli bir katkı sağlamıştır” dedi.

Koç Fiat Kredi’nin son dönem yenilikleri hakkında da bilgi veren Pınar Kitapçı, “Müşterilerimizin karşılaşabileceği beklenmedik durumlarda devreye girerek kapsamlı teminatları ile taksitlerini güvence altına alan “Kredi Koruma Sigortası (KKS)” ürününü tanıttık. Vefat, kaza, istem dışı işsizlik, tehlikeli hastalıklar ile tam ve daimi maluliyet durumlarında koruma sağlayan bu ürüne, müşterilerimiz aylık kredi taksitlerine eklenecek küçük ödemelerle sahip olabilmektedir.

2009’da esnek ödeme sistemleri genişletilmiş, eşit, ara ödemeli, artan ödemeli, gibi klasik ödeme planlarının yanında, balon ödemeli, taksit ötelemeli, taksit atlatmalı, dönemsel değişen, dönemsel azalan ödeme planları gibi sektörel bazlı ödeme planları da yaratılmıştır. 2009’da ise Tofaş ile yürütülen ortak pazarlama çalışmaları ile bu planlar, finansal çözüm ihtiyacında olan müşterilere yıl boyunca sunulmuştur. Ağustos & Eylül aylarında Fiat markası için gerçekleştirilen “Şimdi Al 2010’da Ödemeye Başla” kampanyası bunlara örnektir. 2009 yılında Tofaş’ın ulusal pazar lideri olmasında finansal kampanyalarımızın etkisi çok yüksektir. Özellikle “2000 TL ile Gelene Ticari” ve “Ayda 500 TL Taksitle Fiat Doblo Safeline” sloganı ile yürüttüğümüz Fiat Ticari Araçlar kampanyaları, showroom trafiğimizi yaklaşık 10 kat yükselterek satışlarımıza çok olumlu yansıdı” açıklamasını yaptı.

Yeni dönemde Tofaş bayilerinin yerel pazarlama çalışmalarına daha da destek vereceklerini vurgulayan Kitapçı, özellikle hasattan hasada ödeme kolaylıkları sunan “Çiftçi Kredisi” gibi butik kampanyalar yürüterek daha da başarılı sonuçları hedeflediklerinin altını çizdi. Konuyla ilgili detay veren Kitapçı, “Butik hizmet olarak adlandırdığımız özel finansman modellerimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillenmektedir. Örneğin çiftçiler yılda 1 veya 2 kez mahsul alabildikleri için bu dönemlerde ödeme yapmayı arzu etmekteler. Bu ihtiyaca yönelik oluşturduğumuz “Çiftçi Kredisi” modelimizde yılda bir veya 6 ayda bir ödeme yapılabiliyor. Çiftçilik belgesi haricinde ekstra bir evrak gerektirmeyen çiftçi kredisini, bu yıla özel bir uygulama olarak min. %30 peşinat ve max. 36 ay vade ile tüm çiftçilerimiz kullanabiliyor. 2010 yılı, Koç Fiat Kredi için Tofaş’ın genelinde olduğu gibi yine ciddi bir büyümenin gerçekleştiği, yeni finansal çözümler ile 5 markamıza da rekabet avantajı yaratacak bir yıl olacak. Hedefimiz, her alanda olduğu gibi araç finansmanı alanında da en önde koşan lider oyuncularından biri olmaya devam etmektir” açıklamasını yaptı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, fiat, koc, kredi, kutluyor, yaşını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KKTC 31. yaşını kutluyor Desmont Haber Arşivi 0 15 Kasım 2014 15:53
Firefox yeni yaşını kutluyor! Swat Alternatif Arama Motorları 0 11 Kasım 2013 17:26
Media Markt 4. Yaşını Kutluyor System Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Kasım 2011 10:57
Koç Fiat Kredi'den ticari araçlar için kredi Cemalizim Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2009 01:48