IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2010, 19:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Wolswagen'e dünyadan tam not





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Antalya’da düzenlenen Touareg Uluslararası Lansmanı dünyadan tam not aldı.

Yeni ürün lansmanlarında, tanıtım kongrelerini farklı ülkelerde gerçekleştiren ve bu kapsamda Yeni Touareg için Antalya’yı tercih eden Volkswagen AG ilk kez Türkiye’de böyle bir organizasyon düzenledi.

Volkswagen AG CIS, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu Bölge Direktörü Hans Heiner Tueting lansmanla ilgili olarak “En önemli pazarlarımız arasında yer alan Türkiye’de bu lansmanı gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Başarıyla tamamladığımız bu organizasyonun ardından bölgesel pazarlarda Volkswagen AG olarak gücümüzü daha fazla pekiştireceğimize inanıyorum.” dedi.

Yeni modellerin dünya tanıtımlarına da talibiz

Tanıtım kongresine katılan bölge ülkelerin Volkswagen AG için önemli pazarlar olduğunu söyleyen Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun “Aralarında Rusya, Ukrayna, İsrail, Dubai, Türkmenistan, Senegal, Mısır ve Türkiye gibi toplam 30 ülkenin katıldığı organizasyonumuz son derece başarılı oldu. Kongre, Volkswagen AG’nin, Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk organizasyon olmasıyla da büyük önem taşıyordu. Bu nedenle, son derece titiz ve özenli bir çalışma gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda pazara sunulacak yeni modellerin dünya tanıtımlarına da ev sahipliği yapmak istiyoruz.” dedi.

Özel bir modeli başarıyla tanıttık; satışlarımız da başarılı olacaktır

Tanıtıma katılan 30 ülkenin, Volkswagen AG’nin önem verdiği pazarlarda yer aldığını ifade eden Uygun, “Yeni Touareg gibi özel bir ürünün satış hedefleri de aynı oranda önemli. Ortak görüşümüz, bu özelliklere sahip yeni Touareg’in dünyada kendi segmentinde önemli satış rakamlarına ulaşacağı yönünde. Türkiye için ise, yılsonuna kadar, 250 adetlik bir satış öngörümüz var.” dedi.

1 milyon Euro harcanan lansmanda 5 günde toplam 15.000 km yol katedildi.

75 adet yeni Touareg aracın kullanıldığı 5 günlük organizasyon süresince oluşturulan özel off-road parkurları ve test sürüşü rotalarında toplam 15.000km yol katedildi.

Dünyanın ilk 8 ileri otomatik şanzımanına sahip SUV aracı olan Yeni Touareg, V6 TDI motoruyla, 240 hp güç üretiyor ve 100km’de ortalama 7.4 lt ile sınıfının en düşük yakıt tüketim değerine sahip.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dünyadan, tam, wolswagene


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık