IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2010, 15:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nissan Navara Yenilendi




NISSAN NAVARA YENİLENDİ

Piyasaya sunulduğu 2005 yılından beri 6.500 adetlik satış rakamıyla herkesin beğenisini kazandığını kanıtlayan Navara, yenilenen 4x2 ve 4x4 versiyonlarıyla artık daha da iddialı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Nissan’ın bugüne kadar performansı ile göz dolduran 2.5 lt common rail turbo diesel motoru, yenilenen Navara’ da 19PS’ lik güç artışıyla 4x2 SE versiyonunda 163PS güç ve 403Nm tork, 4x4 SE ve LE versiyonlarında ise 190PS’ lik güç ve 450Nm tork değerine ulaştı.




Yeni Navara, bu üstün güç artışının yanı sıra yapılan mühendislik çalışmaları neticesinde daha düşük yakıt tüketim değerleri elde ederek, ticari araç kullanıcılarına daha ekonomik giderler sunmayı hedefliyor. 4x2 SE M/T versiyonu şehir dışı kullanımlarda sadece 7lt. yakıt tüketiyor.




Yeni Navara’nın dış görünümüne keskin çizgilerin hakim olduğu yeni tip ön panjur, sportif ön tampon, yeni ön kaput ve yenilenen ön farlar hakim. Bu değişikliklerle daha agresif ve daha dinamik bir araç haline gelen Yeni Navara, öncüsü olduğu SUP(Sports Utility Pick-up) kavramını yine bir üst basamağa taşımayı başarıyor.




İç kısımda ise yenilenen gümüş renkli orta konsol, gümüş renkli vites ve bardaklık çerçevesi, yeni tip kapı cepleri ve yenilenen 4x4 kontrol düğmesiyle SUV’ları andıran prestijli bir görünüme kavuşan Yeni Navara Pick-up kullanıcılarına daha konforlu yolculuklar vaat ediyor.




4x2 ve 4x4 versiyonlarında düz ve otomatik vites seçenekleri sunan Yeni Navara’nın SE versiyonunda ABS, EBD ve Brake Assist, sürücü ve yolcu hava yastığı, 6’lı CD çalar, çift taraflı otomatik klima, cruise control, yol bilgisayarı, Bluetooth, alüminyum alaşımlı jantlar, LE versiyonunda ise SE versiyonu özelliklerine ek olarak ESP, yan ve perde hava yastıkları, sunroof, deri döşeme, ısıtmalı ve elektrik ayarlı ön koltuklar ve yağmur sensörü gibi üstün donanım özellikleri standart sunuluyor.




Yenilenen Navara 50,740TL’ den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
navara, nissan, yenilendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nissan'dan 7 kişilik araç yolda Nissan Qashqai, yakaladığı satış başarısını, 7 kişili Lucifer Otomobil Haberleri 0 18 Haziran 2010 14:54
Navara ve X-Trail'de desteğe devam! Juventus Otomobil Haberleri 0 30 Haziran 2009 23:42
Yeni Nissan Navara satışta Collettivo Otomobil Haberleri 0 30 Temmuz 2008 12:02
Navara New Edition piyasada Collettivo Otomobil Haberleri 0 30 Temmuz 2008 11:54