IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2010, 20:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çinli Chery'den iki yeni model daha




Türkiye'de 2,5 yılda 5 bin adetlik satış rakamına ulaşan Chery, Kasım ayında pazara sunacağı iki yeni modelle yılı, geçen yıla göre yüzde 50'ye yakın artışla kapamayı hedefliyor.
Chery'nin C segmentindeki Niche ve Chance adlı iki modeli, 29 Ekim'de İstanbul Autoshow'da sergileyecek ve Kasım ayında da pazara sunacak.
Mermerler Otomotiv Bayi Satış Müdürü Gökhan Altmışdört, otomotiv sektörünü ve Chery'nin Türkiye macerasını AA muhabirine değerlendirdi.

Chery'nin 1997 yılında ilk araç üretimine ve satışına başladığını anımsatan Altmışdört, Çin'in 2009'da dünyada yaşanan sıkıntıların aksine, satışlarını yüzde 45 artırarak, dünyanın bir numaralı ülkesi olduğunu kaydetti.

Altmışdört, otomotiv sektöründe 2008'den önce bir numaralı ülkenin ABD olduğunu, dünya genelindeki krizden etkilenen ABD'nin bu konumunu Çin'e kaptırdığını aktardı.

Altmışdört, ''ABD'de satışlar düşünce, Çin satışlarını artırdı ve dünyanın en çok araç üreten, aynı zamanda da satan ülkesi haline geldi. Çin'deki bu pozitif gelişmenin içerisinde de Chery markası - ki sektörde 100'ün üzerinde Çin menşeli marka var - bir numaralı marka olarak seneyi tamamladı'' dedi.

Bu bakımdan Mermerler Otomotiv olarak kendilerini şanslı hissettiklerini dile getiren Altmışdört, Çin'in bir numaralı markasının distribütörlüğünü yürüttüklerini, tüm plan ve projelerini buna paralel yaptıklarını anlattı.

NICHE VE CHANCE KASIM AYINDA TÜKETİCİYLE BULUŞACAK

Gökhan Altmışdört, Chery'nin C segmentindeki Niche ve Chance adlı iki modelini, 29 Ekim'de İstanbul Autoshow'da sergileyeceklerini ve Kasım ayında da pazara sunacaklarını açıkladı.

Türkiye'de en fazla araç satışının ve rekabetin C segmentinde olduğunu ifade eden Altmışdört, Türkiye'de satılan her yüz aracın yüzde 40'ını bu segmentteki araçların oluşturduğunu söyledi.

Altmışdört, tüm plan ve projelerini buna göre geliştirdiklerini dile getirerek, bu araçlardan son derece umutlu olduklarını kaydetti.

Altmışdört, ''Araçlarımız 1.6 motor hacmine sahip ve 119 beygir gücünde. Bunların düz ve otomatik versiyonları da olacak. Fiyat aralığının ise 30 ile 35 bin lira arasında olmasını bekliyoruz. Daha önümüzde iki aylık bir zaman var. Fiyat, pazarın gidişatıyla doğru orantılı belirlenecek'' dedi.

İki buçuk yıllık geçmişlerinde toplam 5 bin civarında araç sattıklarını bildiren Altmışdört, ''Geçen sene araç satışımız 2 bin 500'dü. Bu yıl sonuna kadar bu oranı neredeyse yüzde 50 artırarak 4 bin adetlik satış öngörüyoruz'' diye konuştu.

''SEKTÖRDE POZİTİF İLERLEME DEVAM EDİYOR''

Gökhan Altmışdört, sektöre ilişkin olarak da ''Önümüzdeki senelerin otomotiv sektörü için çok parlak olacağına inanıyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de üç sene içerisinde araç satışının yıllık bir milyona adete ulaşacağını öngördüklerini belirten Altmışdört, şu görüşleri dile getirdi:

''Pazar, geçen yıl 550 bin araç satışıyla kapanmıştı. 2010'da her ne kadar birtakım olumsuzluklar var gözükse de sektörde pozitif ilerleme devam ediyor. Bu sene satışların minimum yüzde 10 artacağı varsayımıyla toplam satışın 625 bin olacağını öngörüyoruz. Sektörde gelişim yüzde 10 olmasına karşın, yeni modellerimizle biz, geçen yıla oranla yüzde 50'ye yakın artış bekliyoruz.''

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Eylül 2010, 03:14   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çinli Chery'den iki yeni model daha




Emegine Sağlık Lucifer..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cheryden, cinli, iki, model


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çinli Huawei yeni 8 çekirdekli mobil işlemcisini tanıttı SeckiN Cep Telefonlar 0 05 Aralık 2014 11:42
Porsche'den Chery'ye Türk transfer SLyther Otomobil Haberleri 0 10 Mart 2013 15:21
Jeep Wrangler'a Bir Özel Model Daha Liaaa Otomobil Haberleri 0 30 Kasım 2012 11:25
Motorola'dan 2 yeni model daha Dilara Cep Telefonlar 0 12 Mart 2009 14:37