IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2011, 23:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Volvo V60




Volvo, V60 ile pazardaki iddiasını artırmak istiyor ancak karşısında BMW 3 ve Audi A4 var. Yeni Volvo V60 bu modellere karşı neler yapabilir ?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni dinamikleri ile kendine oldukça güvenen yeni Volvo V60 station wagon iki Bavyeralı rakibini yarışa çağırıyor. Audi A4 Avant ile BMW 3 Serisi Touring için işler kızıştı mı? Bu yazımızda iki litrelik dizel motorları kıyaslıyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Station wagonlar sıklıkla gereksiz yük olarak görülmeleri nedeniyle her ne kadar hak ettikleri ilgiyi göremeseler de Audi A4 Avant ile BMW 3 Serisinden Touring bunun aksini ispatlamayı başarabilmiştir. Volvo’nun yeni silahi V60 ise atalarının sade albenisinden kurtularak yepyeni bir görünümle ortaya çıkmıştır. Kesin hatlar artık geride kaldı, İsveç ailesinin en yeni üyesi kavisli hatları, modaya uygun silueti ve duruşundaki zarafeti ile bu yıla damgasını vuracak gibi. Volvo, 163 beygir gücündeki 400 Newton torklu 2 litrelik 5 silindirli yeni dizeli ile yolları ayağınıza seriyor. Yeni Volvo’nun dizel alanında ezeli rakipleri olan AUDI ve BMW’yi susturup susturamayacağını zaman gösterecek.

Genel Tanıtım: Volvo V60 ile ilgili tüm bilgiler ve test sonuçları



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni Volvo’nun arka kapısını ilk açtığınızda dar olduğunu düşünebilirsiniz. 4,63 metrelik uzunluğa sahip arka bölümü ile çoğu kompakt arabaya göre daha dardır. Coupe benzeri tavanı ile tuttuğunu koparan bir görünüme sahip ailenin en genç üyesi yetişkinleri sıkışarak mütevazı bir şekilde oturmaya zorlamaktadır ve ayrıca 43 numara ayağı olan biri için ancak yetecek kadar ayak boşluğu bulunmaktadır. 430 ile 1241 litre arasında değişen bagaj hacmi ile yerden tasarruf burada da görülmektedir. Fakat en azından arkadaki üçlü koltuğun katlanabilir olması sayesinde oluşan boş olan sadece Volvo’da görülmektedir. Arka tarafta bir nevi hayal kırıklığı yaratan Volvo ön kısımda Nordik tasarımı ile birlikte kullanıcının yüzünü güldürmektedir. Biraz yüksek olan ön koltuklar el desteği açısından zayıf kalmaktadır; fakat konfor ve ergonomi Volvo’nun iddialarını haklı çıkarmaktadır. Aynı zamanda modaya uygun son derece kaliteli maddeler ile yaratılan hoş ambiyans ilgi çekmektedir. Bu bakımdan Audi de özenli işçiliği, insanın içini okşayan yüzeyleri, sade kullanışlılığı ve gözle görülür bir şekilde daha fazla hacmi ile birlikte oldukça iddialıdır. A4, V60′dan yaklaşık sadece 7 santimetre daha yüksek olsa da çok daha ferah görünmektedir ve ne ön ne de arka kısımda genişlik adına şikâyet edilecek bir şey vardır. Ayrıca Bavyeralı A4 Avant, 1430 Litre ‘ye kadar çıkan bagaj hacmine sahiptir.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
v60, volvo, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni CMA Platformu Volvo'nun Kompakt Modellerini Taşıyacak Elysian Otomobil Haberleri 0 26 Mart 2014 18:03
Volvo Yeni Modeli V40 İle İddialı Geliyor Liaaa Otomobil Haberleri 0 06 Temmuz 2012 16:03
Volvo Car Corporation Yeni Volvo V40'ı sunar! Zen Otomobil Haberleri 0 23 Mart 2012 17:26
2012 Yeni Volvo V30 SLyther Otomobil Haberleri 0 12 Kasım 2011 22:03