IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2011, 11:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
McLaren yeni, yüksek teknoloji üretim tesisi açıldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geçen hafta, McLaren resmen yeni, yüksek teknoloji üretim merkezi açıldı. Trimo zaman modüler cephe sistemi Qbiss Bir tedarik ediyor gibi, zvačnični ortağı McLaren Teknoloji Merkezi olarak inşaat üzerinde çalıştı. Resmen İngiltere Başbakanı David Cameron, tarafından açıldı bina, şirket McLaren Otomotiv üretim merkezi yeni, teknolojik olarak gelişmiş olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni merkez vizyon ve Teknoloji felsefe postojećećeg Meklaren Merkezi göre inşa edilmiştir. Işbirliği Meklaren ve beğeni toplayan ve ödüllü mimarlık ofisi Foster and Partners (Foster & Partners) Dahili. Merkezi, yüksek performanslı spor otomobil MP-12C de dahil olmak üzere, gelecekteki tüm projeler Yatağı üreticileri Meklaren Otomotiv olacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trimo MPC. Tasarım kavramının iç ve dış için profesyonel, fonksiyonel çözümler üretecek yeni bir üretim merkezi Meklaren mimar Foster and Partners, verdikleri Qbiss yüksek performanslı kaplama özel olarak uyarlanmış formu için sağlama Meklaren ile ortaklıklar kurarak övünür için tam bir çözümdür Qbiss cephe sistemi tam performans ve işlevsellik ile estetik açısından iyi teklifi duvarları: iç panelleri yangın direnci ve Meklarenovim ruhu ile mükemmel bir uyum zarif yüksek teknoloji kaplama sırasında vodonepropustljiva ve kendi kendine yeten dış kaplama, İngiliz iklim eğilim gelen MPC koruyacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İcra başkanı Meklaren grupları ve Meklaren Otomotiv, Ron Denis şunları söyledi: "Tüm tasarım ve inşaat aşamasında Meklaren üretim merkezi sırasında, Teknoloji mevcut yapı Meklaren Merkezi yükseltmek olacak bir alan oluşturmak için gereken gerçekten farkındaydı. Mevcut manzara içinde faaliyet olabilecek bir çözüm bulma özel bir meydan okumaydı, ama onlar MPC, kendi, benzersiz alanı olarak bağımsız var izin nerede Foster and Partners, iki bina arasında mükemmel bir süreklilik güvenli olduğunu söyleyebilirim ki mutluyum. Bu taahhüdümüzü parnera bir tanıklık, kendi tutku ve uyum, bir tasarım ve mimari gibi şaşırtıcı, benzersiz ve işlevsel örnekte bu ortak vizyon geçmek mümkün olduğu için. Şirketin Trimo çabaları tasarım ve inşaat gibi uzun bir süreç çok tatmin edici bir sonuca getirilmesini sağlamak için gerekli idi. "


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trim, Tatjana Fink Genel Müdürü ortaklık yorumladı: "Meklaren imalat şehir ürünler mükemmellik, performans ve kalite açısından ne daha az ürün ve daha fazla oldu Döşeme ve Meklaren olarak, global bir marka olduğunu ve resmi ortakları haline gelmiştir bu. Yenilik, yaratıcılık ve enerji oluşur ortak iş kültürü, firmamız hem biz ne en iyi ne yaptığını ve başarıya sürekli bizi budur. Son olarak, İngiltere Başbakanı David Cameron, bina açmak mümkün olduğu bir onur. "

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açıldı, ã¼retim, mclaren, teknoloji, yã¼ksek, Üretim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kilis - Yöreyle Özdeşleşen Üretim Türleri ve Üretim Kültürü Ecrin Güneydoğu Anadolu Bölgesi 1 04 Eylül 2011 12:27
Orduya yeni teknoloji! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Temmuz 2010 19:11
Teknoloji ( Yeni Ürünler ) Chelt IF Ekstra 1 29 Ocak 2007 23:19