IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2012, 16:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Asi ama Şehirli Nissan Qashqai





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nissan Qashqai gerek tasarım olsun gerek performans olsun araç sevdalılarının gözdesi haline gelmiştir.Kullanım bakımın’dan sınıfında büyük ilgi görmüştür.Tasarım olarak jip sınıfına benzetilen araç 7 kişilik yolcu kapasitesi göz dolduruyor.Yakıt bakımından bi hayli tasarruflu araç değer biçilen değeri hak ediyor.

Nissan Qashqai almak için fırsatlar düzenleyen firma oldukça iyi satışlara imza attı.

Yeni Nissan Qashqai, üstün teknolojik özelliklerle desteklenmiş sekizinci jenerasyon elektronik denge programı ESP* ile donatılmıştır. Eğer araç virajlı yollarda yol tutuşunu yitirirse ESP sistemi kaymayı durdurmak için frenleme halinde ihtiyaç duyulan tekerlek ya da tekerleklere gerekli olan frenleme basıncını uygular. Ayrıca gaz pedalına basılı halde ise aracın motor torkunu kontrol ederek aracın yeniden dengeli bir sürüş pozisyonuna geçmesine destek olur. Her tekerleği ayrı ayrı kontrol eden bu ESP sistemi benzerlerine göre çok daha güvenli ve dengelidir. *Tekna versiyonundan itibaren standart sunulmaktadır.

Yeni Nissan Qashqai’nin tüm versiyonlarında standart sunulan ön, yan ve perde hava yastıkları Nissan’ın sürücü ve yolcularına verdiği önemin bir kanıtı. Yeni Nissan Qashqai’nin aktif ön koltuk başlıkları boynunuzu yaralanmalara karşı korur. Aracınıza arkadan çarpma durumu yaşanırsa, bu başlıklar ileri doğru hareket ederek başınızı arkadan destekler ve sabit tutar. Burada boynunuzun zedelenme riskinin ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır. Başlık aktif hale gelip, görevini tamamlayınca yeniden çalışabilecek şekilde eski haline döner.
İşte senin dünyan!

Yeni Nissan Qashqai çocuklarınızın güvenliğini ön planda tutar. Ön yolcu hava yastığı, ön sağ koltuğa kullanıcı tarafından bir bebek koltuğu konulmak istendiği taktirde iptal edilebilme özelliğine sahiptir.

ABS, EBD ve Brake Assist ile donatılmış olan Yeni Nissan Qashqai, kompakt boyutlu Crossover gövdesini en güvenli mesafede durdurma yetisine sahiptir. ABS fren sistemi, panik frenlemede tekerleklerin kilitlenip aracın kontrol dışı kalmasını önleyerek, direksiyon kontrolünün sürücüde kalmasını ve güvenli bir şekilde aracın durmasını sağlar. Elektronik fren güç dağıtım sistemi (EBD) ise farklı yüzey koşullarına göre aracın tekerleklerine farklı kuvvetlerde fren basıncı uygulayıp, aracınızın kaymadan durmasını sağlayan bir sistemdir. Brake Assist (fren destek sistemi), sürücünün fren pedalına basış gücünü anlık ölçümlemelerle kontrol eder. Sistem yeteri kadar basınç algılamadığında frenleme gücünü arttırır.

Alüminyum yapısı ile hafifletilmiş 2 çekerli 1.6 litre benzinli motor 117HP güç üretiyor. 6 ileri düz vitesi ile otoban kullanımlarında performans yaratan 1.5 litre common rail turbo dizel motor 110HP gücünde ve 240Nm tork üretim değerine sahip. Yeni Nissan Qashqai bu versiyonu ile İngiltere’nin güneybatısından İskoçya’nın kuzey ucuna kadar toplam 1.387km’lik yolu bir depo eurodizel yakıtla gidebilmeyi başarıyor. (Bu test Nissan Technical Center Europe tarafından yapılmış olan test verisini yansıtmaktadır.) 2.0 litre common rail turbo dizel motorlu Yeni Nissan Qashqai ise All Mode 4×4 sistemiyle donatılmış ve istenildiğinde 6 ileri manuel modla da kullanılabilen otomatik vitese de sahip. Bu versiyon 320Nm tork değeri ve 150HP’lik güç üretirken performans, hız ve yakıt ekonomisini de beraberinde sunuyor.

Kar, yağmur ve çamur… Yeni Nissan Qashqai‘nin elektronik All Mode 4×4 çekiş sistemi maksimum aktarma gücünü %50 oranında sahip olduğu sensörler aracılığıyla anında arka tekerleklere aktarabiliyor. Sensörler, çekişin 4×4’ü gerektiği durumlarda sistemi devreye sokarken, gerek duyulmayan durumlarda devreden çıkarılmasını sağlayarak uzun ömürlü mekanik kullanım ve yakıt ekonomisi sağlıyor. Yoğun kar çamur bunun gibi zorlu arazi koşullarında Lock modu ile Yeni Nissan Qashqai size en zorlu koşullarda bile konforlu ve huzurlu bir sürüş sağlıyor.

Çok noktadan bağlantılı bağımsız arka süspansiyon sistemi sayesinde şehirde, arazide, bozuk satıhlı yollarda, çukurlu ve tümsekli yollarda maksimum konforu sağlamak Yeni Nissan Qashqai’de mümkün. Geriye doğru alçalan tavan yapısının da desteği ile bu süspansiyon sistemi konforun yanında aracın savrulmadan her türlü sürüş ve yol koşulunda güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.

Satışına Şubat ayında başlanan otomatik vitesli Qashqai ile Crossover segmentindeki gücünü pekiştiren Nissan, Şubat ayı kampanyalarına bu modelini de dahil etti. Nissan Şubat ayı kampanyası kapsamında Micra, Note, Juke, Qashqai ve Qashqai+2 modellerine özel yüzde 0’dan başlayan kredi imkânı sunuyor.

Nissan, Şubat ayında bir Nissan sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlarını açıkladı. Micra, Note, Juke, Qashqai ve Qashqai+2’de yüzde sıfırdan başlayan kredi seçenekleri sunan Nissan, Şubat ayıyla birlikte satışa sunulan otomatik vites Qashqai modelini de kampanya dahiline aldı.

Otomobilseverlere kampanya fırsatları sunmaya devam eden Nissan, Şubat ayı kampanyası kapsamında, Juke, Qashqai ve Qashqai+2′ nin tüm versiyonlarında 13 bin TL için 13 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi, Micra ve Note’ un tüm versiyonlarında ise 10 bin liralık krediye 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamındaki modellerden Nissan Micra 30 bin 764 TL, Nissan Note 35 bin 520 TL, Nissan Juke 43 bin 362 TL, Nissan Qashqai 51 bin 341 TL, otomatik vites Qashqai 61 bin 469 TL, Nissan Qashqai+2 ise 65 bin 269 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarına sahip.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ama, asi, nissan, qashqai, şehirli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Qashqai 2012'de Daha Çok İddialı Liaaa Otomobil Haberleri 0 24 Ocak 2012 14:57
Sabiha Gökçen'den uçan Qashqai Chelt Havacılık Haberleri 0 04 Nisan 2011 17:31
Nissan'dan 7 kişilik araç yolda Nissan Qashqai, yakaladığı satış başarısını, 7 kişili Lucifer Otomobil Haberleri 0 18 Haziran 2010 14:54
Nissan Qashqai için o faizli kredi Lucifer Haber Arşivi 0 06 Şubat 2010 19:30
Nissan Qashqai 1.5 dizel satışta Collettivo Otomobil Haberleri 0 22 Temmuz 2008 01:38