IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2012, 21:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lamborghini Sesto Elemento V10





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Lamborghini Sesto Elemento V10


Lamborghini’nin karbon fiber takviyeli plastik (CFRP) teknolojisinde dünya çapında liderliğini kanıtlayan Sesto Elemento, olağanüstü sürüş keyfi ve performans sonuçlarını, son derece hafif yapı tekniği ile birleştiriyor. Automobili Lamborghini Başkanı ve CEO’su Stephan Winkelmann, yeni model için “Tüm teknolojik becerilerimizi tek bir çarpıcı form içerisinde toplayarak Sesto Elemento’yu yarattık” açıklamasını yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünyanın en etkili süper spor otomobili Lamborghini, yeni modeli Sesto Elemento’yla benzeri olmayan bir teknolojinin geleceğini yeniden tanımlıyor. Gelişmiş karbon fiber teknolojisi sayesinde son derece hafif bir yapısı olan Lamborghini Sesto Elemento, V10 motoru ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi de dahil olmak üzere sadece 999 kilogramlık toplam yüksüz araç ağırlığına sahip… Bu özellik Sesto Elemento’yu, Automobili Lamborghini’nin teknolojik uzmanlığının eşsiz bir kanıtı haline getiriyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yenilikçi karbon fiber teknolojilerini otomotiv sektöründe ilk kez kullanan İtalyan otomobil üreticisi, tamamı AUDI AG’ye bağlı bir şirket olarak hafif yapı konusunda Alman üreticinin şüphe götürmeyen uzmanlığından da yararlanıyor.

Sesto Elemento, 570 hp’lik güç çıkışı, beygir gücü başına sadece 1,75 kilogramlık heyecan verici güç – ağırlık oranı ve yalnızca 2,5 saniyelik 0 – 100 km/s (0-62 mph) hızlanma süresiyle benzersiz bir sürüş keyfini garanti ediyor. Tüm araca uygulanan son derece hafif yapı tekniği sayesinde, aynı zamanda yakıt tüketimi de düşüyor.

Sesto Elemento, Lamborghini’nin karbon fiber takviyeli plastik (CFRP) teknolojisinde dünya çapında lider uzmanlığını gösteriyor. Sant’Agata Bolognese merkezli süper spor otomobil markası, hepsi en yüksek kalite standartlarını temsil eden, son teknoloji ürünü bir sanayi sürecinde, 3 boyutlu tasarımdan simülasyona, deney sonuçlarının doğrulanmasına, üretime ve testlere kadar bir dizi teknoloji ile CFRP sürecine eksiksiz şekilde hakim olan, dünyadaki tek araç üreticisi konumunda…

Lamborghini, teknoloji geliştirme çalışmalarını, Boeing gibi kuruluşlarla iş birliği içerisinde ve elde edilen teknolojiyi bir dizi patentle emniyet altına alarak, iki araştırma merkezi ACRC (İleri Kompozit Araştırma Merkezi) ve ACSL (İleri Kompozit Yapılar Laboratuvarı)’de yürütüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
elemento, lamborghini, sesto, v10


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeniçeri Lamborghini SLyther Otomobil Haberleri 1 06 Ağustos 2012 18:09
Lamborghini Yat Afrodit Denizcilik 0 09 Mayıs 2012 00:05
Lamborghini Gallardo LP 550 SLyther Otomobil Haberleri 0 18 Kasım 2011 16:50