IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ekim 2012, 12:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2013 Yeni Isuzu D-Max





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Zorlu yollar için üretilen Yeni ISUZU D-MAX, dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyor. Üstelik dayanıklılık onun sunduğu üstün özelliklerden sadece biri. Yeni ISUZU D-MAX; birinci sınıf iç kabini, lüks donanım, üstün güvenlik özellikleri, güçlü motor ve sportif tasarımıyla da size yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Hafta için güçlü iş ortağınız olurken, hafta sonu ise keyifli anlarda size eşlik eden konforlu bir araca dönüşüyor. Yeni ISUZU D-MAX, göz kamaştırıcı tasarımı ve benzersiz sürüş deneyimi ile pick-up'ı yeniden tanımlıyor.



İçi Sizi Dışı Çevrenizdekileri Etkiler

Erkeksi ve kesikin hatlarıyla bakışları üzerine çeken Yeni ISUZU D-MAX, zorlu yolculukları lüksün konforla buluştuğu anlara dönüştürüyor. Projektör tipi ön farlar, metalik ızgarası, gövde rengi tamponu, sis farları ve çelik alaşımlı jantlarıyla Yeni ISUZU D-MAX, çevrenizdekileri kıskandırırken rahatlığı ve sağladığı kolaylıklarla da sizleri şımartıyor.


Maksimum Konfor Maksimum Keyif

Yeni ISUZU D-MAX ihtiyaçlarınaza göre tasarlandı, hayallerinize göre şekillendirildi. Sadece ISUZU için tasarlanan direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü sorround ses sistemini isterseniz iPod ve Bluetooth bağlantılı olarka da kullanabilir, sevdiğiniz müzikleri yolculuklarınızı bir serüvene dönüştürebilirsiniz. Yeni elektronik göstergeler ile aracın tüm kontrollerini ellerinizi direksiyondan ayırmadan yapabilir, güvenliğinize ve keyfinize ara vermezsiniz. Cruise Control sistemiyle aracınızın hızını sabitleyebilir ve uzun yolculuklarda ayağınızı gaz pedalından çekebilirsiniz. Yenilenen ön paneliyle, iklim kontrollü klimasıyla ve katlanabilir elektrikli yan aynalarıyla Yeni ISUZU D-MAX beklentilerinizin çok ötesinde. Lüks ve konfordan vazgeçemiyorsanız Yeni ISUZU D-MAX, tam size göre.



Yeni ISUZU D-MAX ile Güvendesiniz

YeniIsuzu D-max sizi her koşulda korumak için üstün güvenlik sistemleriyle donatıldı. Darbeyi emen burun kısmı, yandan gelen darbelerin şidedetini azaltan darbe emici barlar, güçlendirilmiş yeni kabin iskeleti ve gergili emniyet kemerlerinin yanı sıra size benzerlerinde görmeye alışık olmadığınız EBD, ABS, BAS, ESC, TCS ve 6 hava yastığı gibi üstün güvenlik sistemleri sunuyor. Yeni ISUZU D-MAX güvenliğin standartlarını yeniden bir üst noktaya taşıyor.


Bazıları Kuralları Koyar Diğerleri Ona Uyar

2004 yılında pick-up pazarını arazi vites yerine 4x4'e düğme ile geçiş sağlayan "Shift On The Fly" sistemiyle tanıştıran D-MAX, otomatik vites seçeneğini de sunan ilk pick-up olmuştu. ISUZU'nun yüz yıla yaklaşan araç üretimi deneyimiyle baştan aşağı tekrar yaratılan Yeni ISUZU D-MAX ise şimdilik öncekinden çok daha modern ve üstün bir araç haline geldi. Etkileyici dış tasarımının altında gelişmiş bir mühendislik barındırıyor. Modernleşen 4x4'e geçiş sistemi, 6 ileri (manuel), 5 ileri (otomatik) vites seçenekleri ve Euro 5 emisyon değerlerine sahip 2,5 litrelik twin turbo motoruyla Yeni ISUZU D-MAX, sınıfındaki öncülüğünü koruyor ve sürüş keyfinizi artırmaya devam ediyor.


Yeni ISUZU D-MAX ile Gücü Hissedin

Dünyanın en kaliteli dizel motorlarını yaratan ISUZU mühendisleri, yeni D-MAX için tüm yeteeklerini sergilediler ve 120kw/400Nm/1400-2000rpm düz tork sağlayan, çift turbo beslemeli, 2,5 litrelik bir performans canavarını motor kaputunun altında hapsettiler. Böylece gelmiş geçmiş en yüksek torka sahip D-MAX motoru ortaya çıktı. Üstelik bu motor sadece güçlü olması için tasarlanmadı.aynı zamanda uzun ömürlü ve tasarruflu olması için üretildi. En yeni teknikler kullanılarak silindir ömrü uzatıldı. Bu benzersiz motor; yüksek hızlanma kabiliyeti ve 3 tonluk çekme kapasitesiyle size gerçek gücün ne demek olduğunu tekar hatırlatacak. Yeni ISUZU D-MAX'in geniş yükleme alanına sığdırabildiklerinize şaşıracaksınız.


Doğaya Saygı Duyan ve Teknolojisiyle Saygı Uyandıran Bir Pick-Up

Yeni ISUZU D-MAX sadece yüksek performans değil, çevreye karşı duyarlılığı da benzersiz. Aerodinamik yapısı ve azaltılmış karbon emisyon doğaya zararı minimuma indirdirken, güçlü motor yakıt ekonomisini maksimuma çıkartıyor. Yeni ISUZU D-MAX sadece çevreyi değil bütçenizi de koruyor.

2013 Yeni Isuzu D-Max Fiyat Listesi

D-MAX 4x2 Tek Kabin 48.700 TL
D-MAX 4x2 Çift Kabin HT 6 M/T 58800 TL
D-MAX 4x2 Çift Kabin LTD 6 M/T 62950 TL
D-MAX 4x4 Çift Kabin T 6 M/T 63300 TL
D-MAX 4x4 Çift Kabin LTD 6 M/T 69850 TL
D-MAX 4x4 Çift Kabin V-Cross 5 A/T 76700 TL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2013, dmax, isuzu, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2013 yeni gelinlik modelleri Sue Evlilik Hazırlıkları 0 22 Temmuz 2012 11:25
2013 Yeni Etek Modelleri AnqeL Moda Trendleri 3 08 Haziran 2012 14:29
Kylie Minogue'dan Yeni Album 2013'de N999 Kültür ve Sanat 0 26 Şubat 2012 21:38