IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2013, 03:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Otomotiv sektörünün yıldızları belli oluyor!




Otomotiv sektörünün yıldızları belli oluyor!

Dünya çapındaki danışmanlık çözümleri ile şirketlerin verimlilik ve karlılığını artıran InoTec Teknoloji ve Yönetim Danışmanlığının 12K Modeli’ni başarıyla uygulayan şirketler ödüllendiriliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


T.C. Ekonomi Bakanlığı destekli ve TAYSAD Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği işbirliğiyle yürütülen Küresel Rekabet Yolunda Kurumsal Dönüşüm Projesi Ödül Töreni, 25 Nisan 2013 tarihinde TAYSAD Konferans Salonu’nda düzenlenecek.
17 Nisan 2013, İstanbul;

Eğitim ve danışmanlık çözümleri ile şirketlerin verimlilik ve karlılığını artıran InoTec Teknoloji ve Yönetim Danışmanlığı, 13 yıllık danışmanlık tecrübesi sonucunda oluşturduğu “12K Model” ile başarıya ulaşan şirketler ödüllendiriliyor. 25 Nisan 2013 tarihinde TAYSAD – Taşıt Araçları Yan Sanayiciler Derneği işbirliğiyle düzenlenecek Küresel Rekabet Yolunda Kurumsal Dönüşüm Projesi Ödül Töreni’nde en başarılı otomotiv tedarik sanayi şirketleri ödüllerini alıyor.

TAYSAD Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek tören; TAYSAD Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu’nun yapacağı açılış konuşması ile saat 13.00’da başlayacak.

Ardından katılımcılar Küresel Rekabet Yolunda Kurumsal Dönüşüm Projesi’nin temelini oluşturan, 12K Model’in alt başlıkları; 12K İK Model ve 12K Ar - Ge Model konusunda bilgilendirilecek. Verilecek aranın ardından başlayacak ödül töreni öncesinde katılımcılara proje katılımcısı ve finale kalan kurumların tanıtım -----ları ile şirketler hakkında bilgilendirme yapılacak.
12K Model Nedir?

12K Model kapsamındaki çalışmalara Nisan 2011 tarihinde kurumların ihtiyaç analizi yapılarak başlanmıştı. Her biri kendi çalışma koşullarında incelenen kurumlar, 12K Model kriterlerine göre 1.000 puan üzerinden değerlendirildi. Bu süreç zarfında her türlü gelişimleri takip edilen kurumların geliştirilmesi gereken yönleri danışmanlık ve eğitim faaliyetleri ile desteklendi.

Proje sonunda final analizi gerçekleştirilen 10 şirket yine 1.000 puan üzerinden değerlendirilerek gelişim seviyelerine göre bir üst kura yani ikinci sınıfa geçmeye hak kazandı.

12K Model 12 temel, 75 alt kriterden oluşuyor. Proje kapsamında farklı şirketlerle ortak eğitim faaliyetleri yapılması, her kurum özelinde şirketlerin stratejik planlarının oluşturulmasından, ürün geliştirme altyapılarına, insan kaynakları yönetim süreçlerinden üretim verimliliklerinin yalın üretim teknikleriyle iyileştirilmesine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Kurumları yüksek performanslı bir yapıya dönüştüren sistem, beraberinde önemli bir rekabet avantajı da sağlıyor.
Haber Tarihi: 17.04.2013



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
belli, oluyor, otomotiv, sektörünün, yıldızları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık