IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2013, 01:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 bmw m5 & m6




2014 BMW M5 ve M6 kadrosu, opsiyonel Competition paketi ile birlikte tanıtıldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

15 beygir ekliyor.
BMW markası, 2014 model M5, M6 Coupe, Convertible ve Gran Coupe araçlarının makyajlı versiyonlarını ilan etti. Araçlar opsiyonel Competition paketi aracılığıyla istenirse ekstra 15 beygirlik güç ile birlikte sunulacak.
Standart olarak 4.4 litrelik V8 motorun 560 beygir ürettiğini göz önünde bulundurursak Competition versiyonu 575 beygir gücünde olacak. Bu güç birimi yedi vitesli M çift debriyajlı vites kutusuna ve arka tarafta Active M Differential’a bağlanıyor olacak. Güç artışının yanı sıra opsiyonel paket sayesinde M karbon seramik frenler, güncellenmiş süspansiyon ve sönüm sistemi, ayarlanmış dengeleyici barlar, 10mm indirgenmiş araç yüksekliği ve M teknolojisi ile geliştirilmiş Servotronic fonksiyonlu yeni hidrolik dişli kol direksiyon sistemi de araçlara montajlanıyor. BMW, 20 inçlik M alaşım jantlarını ve spor egzost sistemini özel M siyah krom çift egzost çıkışları ile süslüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aracın sahip olduğu modifikasyonlar sayesinde 0’dan saatte 100 kilometreye 0.1 saniye daha erken ulaşan araç, 0-200 km/s ölçümünde ise 0.2 saniye daha hızlı görünüyor.
Standart olarak ksenon ön farlara sahip olan araca BMW opsyionel olarak adaptif LED ön farları da sunmayı unutmuyor. M böbrek mazgallar artık daha şık bir görüntüye sahip olurken çıtaları M jantları andırıyor. Aracın arkasında ise mütevazice yenilenmiş LED arka farlar bulunuyor.
İç kabinden bahsedecek olursak direksiyon güncellenirken orta konsolda bulunan kolluğun altında artık daha fazla depo alanı ve hacmi mevcut. Kayda değer diğer özellikler arasında iDrive’ın kenarlarında bulunan krom aksanlar ve daha fazla parayı gözden çıakrtmaya hazır müşteriler için dokunmatik yüzeyli Touch Controller bulunuyor.
Temmuz ayında başlamak üzere BMW makyajlı M5 modelini yeni dış renk seçenekleri ile sunuyor olacak: saf metal gümüşü, metalik buz mavisi, metalik pirit kahvesi ve BMW Individual’a ait başka mat renk seçenekleri mevcut. Hindistan cevizi ve kaşmir beji gibi isteğe özel deriler de tercih edilebilecek.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, bmw, m5, m6


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 bmw m5 SLyther Otomobil Haberleri 0 25 Nisan 2013 12:59