IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Şubat 2014, 14:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelmiş geçmiş en hızlı Subaru: WRX STI 2014




Subaru yeni WRX STI’ı görücüye çıkardı. 305 beygir gücündeki motoruyla WRX serisinin en hızlısı olan yeni WRX STI, “Kontrolünüz Altındaki Saf Güç” sloganını hakkını son noktasına kadar veriyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Subaru yeni WRX STI’ı görücüye çıkardı. 305 beygir gücündeki motoruyla WRX serisinin en hızlısı olan yeni WRX STI, “Kontrolünüz Altındaki Saf Güç” sloganını hakkını son noktasına kadar veriyor.


WRX serisinin en üst modeli olan yeni WRX STI, Nisan ayından itibaren WR mavisi renkli, altın kaplamalı BBS alüminyum jantlara sahip 1000 adetlik sınırlı tanıtım Serisi olarak satışa sunulacak.

Temel WRX modellerinden bazı özellikler ile farklılaşan WRX STI; motor sporlarına uygun 305 beygir gücünde, 2.5 litrelik Boxer turbo motoru, daha iyi bir rijitlik için özel olarak ayarlanan süspansiyon yapısı ve çok modlu DCCD (Sürücü Kontrol Merkezi Diferansiyeli) ile hayranlarına daha fazlasını sunuyor.

Simetrik AWD tabanlı şasi ve gövde performansı, Boxer turbo motorun gücünden son damlasına kadar faydalanmak için kapsamlı şekilde geliştirildi. Süspansiyon geometrisi optimize edilirken, bir yandan da hem gövde hem de süspansiyonun sağlamlaştırılması için yapılan çalışmalar, aracın sürücünün hareketlerine verdiği tepkiyi hızlandırdı ve viraj alma konusunda performans sınırını en üst seviyede yükseltti.

Yeni WRX STI, 2.5 litrelik Boxer turbo motor ile donatıldı. Bu motor, motor sporlarında mükemmelleştirildiği hali ile Subaru’nun yüksek performansının ve güvenilirliğinin bir sembolü haline geldi. Hassas ayarlamalar sayesinde, motor etkileyici düzeyde 6000 devirde 305 beygir güç ve 4000 devirde 393 nm tork üretir hale getirildi. Boxer motorun diğer ucunda ise, WRX STI’ın güçlendirilmiş altı vitesli manuel şanzımanı eşlik eder hale geldi. Yeni manuel şanzıman güçlü ve hassah vites geçişlerini sağlayabilmek için yeniden tasarlandı.

İç mekanda da devam eden sportif dokunuşlar:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


WRX STI kabini, tamamen performans odaklı hale getirildi. Sürücü koltuğu, kokpit hissini verecek şekilde tasarlandı. Dekoratif karbon panelleri ve metal vurgular kabin içerisinde yerleştirildi ve kontrol elemanlarının üzerine merkezlendi. Yine koltukların, vites kolunun ve gösterge panelinin ortasının üzerindeki kırmızı vurgular, WRX STI’a özel dokunuşlar olarak kabinde yer aldı. WRX STI ilk kez daha sportif bir etki yaratmak için D şekilli bir direksiyona sahip hale getirildi. Tutuş şekli, daha iyi bir kullanım ve dokunsal geri bildirim için küçük çapa sahip olmakla birlikte kolay tutulabilir halde ayarlandı; böylece sürüş deneyimini daha çekici hale getirildi. Sayaçlar, daha geliştirilmiş bir işlevsellik ve kalite hissi için yatay ibreli çift kadran yapısına, 3.5 inç tam renkli sıvı kristal ekrana ve alüminyum halkalara sahiptir hale kavuştu. Göstergelerde kırmızı tabanlı aydınlatma, performans yarışı imajını yansıtır hale geldi ve beyaz ibrelerle oluşturulan kontrast, bunu daha da belirginleştirdi. Bir başka yarış sembolü olarak, çok fonksiyonlu ekran, basınç takviyesi görüntüleme ekranı ile donatılmıştır. WRX STI, akustik açıdan özel olarak ayarlanan harman/kardon ses sistemi ile donatıldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, en, geçmiş, gelmiş, hızlı, sti, subaru, wrx


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jaguar Gelmiş Geçmiş En hızlı Modeli İçin Kolları Sıvadı - Hibrit C-X75 Afrodit Otomobil Haberleri 0 30 Kasım 2012 20:32
Gelmiş Geçmiş En Güçlü ve Hızlı Jeep, İstanbul Autoshow 2012’de Zen Otomobil Haberleri 0 01 Kasım 2012 16:26
Gelmiş Geçmiş 50 Saç Modeli YapraK Ah Erkekler 0 02 Şubat 2010 02:38