IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2014, 08:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
S63 AMG Coupe’nin Detayları Açıklandı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mercedes-Benz S63 AMG Coupe, yerine geçtiği CL63 AMG’den daha hafif ve daha güçlü

Geçtiğimiz günlerde Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan S-Serisi Coupe’den sonra, Mercedes-Benz bu lüks coupe modelinin AMG versiyonunu da tanıttı. Diğer yeni AMG modelleri gibi S63 AMG Coupe de daha büyük hava girişleri, kaslı marşpiyelleri ve parlak siyah difüzör ile çevrelenmiş krom kaplı dört egzoz çıkışıyla daha ağırbaşlı ve sade bir dış görünüşe sahip olmuş. Otomobilin 19 inçlik titanyum grisi çok kollu AMG dövülmüş hafif alaşımları 255/45 R19 ve 285/40 R19 lastiklerle çevrelenmiş.

S63 AMG Coupe’nin 585 bg maksimum güç ve 900 Nm maksimum tork üreten 5.5 litrelik çift turbolu V8 motoru, otomobilin yerine geçtiği model olan CL63 AMG’den 41 bg daha fazla güç ve 100 Nm daha fazla tork üretiyor. Artan güç ve torkunun yanında yeni model selefine göre 65 kg daha hafif. Bu diyet ile birlikte S63 AMG 3.41 kg/bg ağırlık/güç oranına sahip olmuş.

Yeni modelin kısıtlı kaydırmalı diferansiyele sahip arkadan itişli versiyonu 0-100 km/s hızlanmasını tamamlamak için 4.3 sn’ye ihtiyaç duyarken, 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi otomobilin aynı hıza 3.9 sn’de ulaşmasını sağlıyor. Elektronik olarak sınırlandırılmış 250 km/s’lik maksimum hıza sahip olan S63 AMG “C” (Kontrollü Verimlilik), “S” (Sport) ve “M” (Manuel) modlarına sahip 7 ileri spor şanzıman ile birlikte geliyor.

S63 AMG Coupe, standart otomobil gibi AIRMATIC havalı süspansiyonlara ve otomobilin virajlara girerken tıpkı bir motosiklet veya kayakçı gibi yatmasını sağlayan geliştirilmiş MAGIC BODY CONTROL sistemine sahip olacak.

Seramik kompozit frenler ve 20 inçlik on kollu AMG Performance Studio jantlar yeni otomobil ile opsiyonel olarak sunulacak, içeride ise AMG spor koltuklar, Nappa deri kaplama ve kesik üç kollu direksiyon müşterileri karşılayacak.

Tıpkı pek çok yeni AMG modelinde olduğu gibi, S63 AMG Coupe’nin üretimine başlanmasının bir yıl ardından otomobilin “Edition 1” versiyonu Stuttgart merkezli üretici tarafından tanıtılacak. Edition 1, standart S63 AMG Coupe’de standart olarak sunulmayan Swarovski kristallerine sahip LED farlar, Özel Nappa deriyle kaplanmış AMG spor koltuklar, sipariş üzerine üretilecek paspaslar gibi opsiyonel özellikleri standart olarak sunacak.

2014 Mercedes-Benz S63 AMG Coupe’nin resmi tanıtımı önümüzdeki ay düzenlenecek olan New York Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Otomobilin siparişlerinin alınmasına ise 4MATIC versiyon için Nisan ayında, arkadan itişli versiyon için ise Temmuz ayında başlanacak.

Haber: Ege Geçyatan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açıklandı, amg, coupe’nin, detayları, s63


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2013 Oscar Adayları Açıklandı! (85. Akademi Ödülleri Adayları açıklandı!) Sevda Sinema Dünyası 0 10 Ocak 2013 20:35
Total War Rome 2′nin detayları açıklandı Rüzgar Oyun Dünyasından Son Haberler 0 08 Temmuz 2012 17:29
Yakuza 5'in bazı detayları açıklandı. Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 24 Mayıs 2012 18:55
BMW Z4 M Coupe Mlock Otomobil Haberleri 0 27 Eylül 2006 13:56