IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2014, 12:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lamborghini'ye taksi muamelesi




Bu yazıyı şu şekilde okumanızı istiyorum; otomobili seven, posterleri duvara asan, model otomobil koleksiyonu yapan, gerçekte olmasa da bari oyun konsollarında süperspor otomobilleri zorlayan biri gibi… Yani bu yazının hedefi “ayağımı yerden kessin, aman! Ne olursa olsun” diyen kullanıcı değil.
Otomobile saygısı olan az çok otomobil dergisi okuyan, televizyon programı izleyen, interneti didik eden bir otomobil tutkununun son dönemlerde dergiler yerine spor sayfalarını süsleyen Lamborghini fotoğraflarını gördüğündeki hissiyatını az çok anlayabiliyorum. Zaten astronomik paralar kazanan ( hak ettiklerini görüyoruz!) futbolcularımızın milyoncuk rekabetine girip aylarca bekleyip biri 2 diğeri 2.5 milyon TL'lik Lamborghini cicilerini eşlerine hediye almaları, biz ay sonunu bekleyen ve arta kalan parayla yılbaşı, doğum günü hediyesi almaya çalışanları biraz kıskandırıyor. Yalan yok… Otomobili sevmeyen, ehliyeti olmayan babam bile Lamborghini Huracan ve Aventador'un dudak uçuklatan fiyatlarını yine hiç alakası olmadığı spor sayfalarından okuyunca yüzündeki tepkiyi gördüm. Peki bizler gibi otomobil sevenler "bu otomobiller biraz saygı görmeyi hak etmiyor mu" diye sormuyor muyuz? Yani bizim Holywood filmlerine gidip izlediğimiz otomobillerin, AVM'lerdeki valelerin elinde "brom brom" seslerle park süsü gibi en fiyakalı markanın dükkanının önüne park edilmesi içimizi acıtmıyor mu? "Amma da hasetsin" diyorsanız, bizimki kıskançlık değil saygı. Yani 610-700 HP'lik otomobilleri şanslı bendeniz de kullandım. Fakat direksiyona elimi koyarken bile neredeyse elimi 3 kez kontrol edecektim. F12 Berlinetta ile İstanbul sokaklarında gezerken 1 günlük de olsa yolların kralı olduğumu hissetsem de, elimin altındakine, mühendisine, emeğine, markasına saygı göstermeyi bildik. Tıpkı etrafta aracın fotoğrafını çekip ona saygısını gösteren otomobil tutkunları gibi.

Ağaoğlu Trendi Yayılıyor
Yaklaşık 3 yıl önce Ali Ağaoğlu ile yaptığım röportajda, Rolls-Royce'u için "bilerek çukura girerim, şantiyeye giderim, parasını verdim kardeşim" tadındaki açıklamasını dinlerken bile ellerde ufak titreme yaşadığımı hatırlayınca, Lamborghini Huracan- Aventador, Ferrari 458 Italia gibi otomobillerin yeni sahipleri tarafından biraz daha özenilerek kullanılması tek dileğim. Yoksa kulaklarınız çok çınlar, benden söylemesi.

Yazı : Volkan Demirkuşak

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
lamborghiniye, muamelesi, taksi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pink Lamborghini And Blue Lamborghini Burce Otomobil Haberleri 0 20 Mayıs 2014 14:55
Beren'e prenses muamelesi Violent Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2013 09:28
Google'a Virüs Muamelesi! Rüzgar Google 0 17 Şubat 2012 06:57