IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2017, 11:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avrupa yılın otomobili Peugeot 3008 özellikleri satış fiyatı neler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Avrupa’da yılın otomobili seçilen Peugeot 3008 özellikleri nelerdir? Avrupa yılın otomobili ödülü kazanmasının ardından Peugeot 3008 fiyatı merak edilir oldu. YENİ SUV PEUGEOT 3008, 6 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen 85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda 58 Avrupalı gazeteciden oluşan jüri tarafından "Yılın Otomobili" ödülüne layık görüldü.

Avrupa’da yılın otomobili seçilen Peugeot 3008 özellikleri nelerdir? Peugeot 3008 fiyatı, ödülün duyurulmasının ardından merak edilir oldu. Peugeot 3008 ile ilgili teknik detaylar haberimizde bulunuyor. YENİ SUV PEUGEOT 3008, 6 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen 85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda 58 Avrupalı gazeteciden oluşan juri tarafından "Yılın Otomobili" ödülüne layık görüldü. Jüri üyeleri, aracın stil sahibi duruşundan, iç tasarımından ve performansından övgüyle bahsettiler. Bu prestijli ödül, YENİ SUV PEUGEOT 3008'in şimdiden kazandığı 20 diğer ödülün yanında yerini aldı. 3008, "Yılın Otomobili" ödülünü kazanan 5. Peugeot aracı ve aynı zamanda bu ödülü tarihte kazanabilmiş ilk SUV olma özelliğini taşıyor.

Peugeot 3008 başlangıç fiyatı 100.900 TL olarak açıklandı.

Peugeot 3008 özellikleri nelerdir?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni SUV Peugeot 3008’in dengeli boyutları ve tasarım özellikleri daha ilk bakışta aracın premium duruşunu gözler önüne seriyor. Uzun kaputun yatay konumu ise sağlamlık ve güven hissini pekiştiriyor.

Ön yüzde, keskin hatlara sahip kromçerçeveli halojen farlar ve 3D görünüme sahip damalı radyatör ızgara ilk bakışta kendisini gösteriyor ve aslan gözünü andıran full LED farlarıyla hemen dikkat çekiyor.

Heykelsi tasarıma sahip kaput, krom çamurluk üzeri parçalarla tamamlanıyor ve paslanmaz çelik cam üst süslemeleri/tavan barları ile bir bütün oluşturuyor.

Black Diamond, açılabilir parlak siyah cam tavan, aracın zarif ve kararlılık veren karakterini hissettiriyor. (Sadece GT-Line) Arka kısımda ise, gece ve gündüz gözle görülebilen opal kırmızısı “Aslan Pençesi” LED stop lambaları, arka kısımdaki güçlü bir tasarım detayı olarak parlak siyah kuşakla birleşerek Yeni SUV Peugeot 3008’e ultra-modern bir tasarım çizgisini gözler önüne seriyor.

8’’ kapasitif dokunmatik ve kişiselleştirilebilir ekran, Entegre kumandalı kompakt ve sportif direksiyon simidi, Göz hizasında konumlandırılmış dijital gösterge paneli ve Elektronik vites kumandasını kullandığınızda kendinizi gelecekte hissedeceksiniz.

Full Dijital

Direksiyonun arkasında, 12,3” boyutunda Full Dijital gösterge paneli animasyonları ve kişiselleştirilebilir opsiyonları ile sürüş zevkini arttırıyor.

Mükemmellik Dokunuşu

Yeni SUV Peugeot 3008’de her detay, size rahatlık duygusu yaratmak üzere tasarlandı. Radyo, klima, navigasyon, araç ayarları, telefon veya mobil uygulamalar gibi başlıca konfor fonksiyonlarını, parmağınızın ucuyla rahatça kontrol edebileceksiniz. Uçak kokpitinden esinlenilenerek tasarlanan şık krom düğmeler ile bambaşka bir yolculuk deneyimi yaşayacaksınız.

Özel olarak tasarlanmış « Magic Flat » sistemi (tek tuş ile yatan koltuklar ile elde edilen düz zemin) ve 2/3-1/3 oranında katlanan arka koltuk ile kendi özel iç mekanınızı yaratın. Hayatı kolaylaştıran iki pozisyonlu taban ile hobilerinize göre eşyalarınızı yerleştirebilir ve öne masa şeklinde katlanan yolcu koltuğu sayesinde çok uzun nesneleri (3m) bile yükleyebilirsiniz.

Kaynak: Akşam

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avrupa, peugeot 3008, satış fiyatı, yılın otomobili, özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung Galaxy J1 Teknik özellikleri ve Türkiye Satış fiyatı - Samsung Galaxy J1 User Manual Pdf AngeL Samsung 1 15 Kasım 2015 23:23
Makyajlı Peugeot 508’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu Deep Otomobil Haberleri 0 29 Eylül 2014 01:32
Makyajlı Peugeot 3008 Satışa Sunuldu Elysian Otomobil Haberleri 0 16 Mart 2014 09:11
Peugeot 3008 ve 5008 Satışa Sunuldu System Otomobil Haberleri 0 29 Aralık 2011 20:37
Peugeot 3008 haziranda Türkiye'de Dilara Otomobil Haberleri 2 07 Mayıs 2009 13:56