IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Winston

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2017, 21:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyajlı 2018 Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Özellikleri ile Tanıtıldı




Mercedes S Serisinin son temsilcisi W222 kasa facelift versiyonuyla karşımıza çıktı. Makyajlı 2018 Mercedes S Serisi olarak lanse edilen araç, tasarım, donanım ve motor konusunda yeniliklerle kullanıcıya sunulmaya hazır. 2014 yılında üretilen 7. jenerasyon Mercedes S Serisinin bir takım yenilikler yaşayan yüzü olan ve 2017 Şangay Autoshow’da tanıtılan bu aracı buyurun yakından tanıyalım.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni Mercedes-Benz S400d Türkiye Fiyatı

Tasarımsal Olarak Neler Değişti?
Makyajlı 2018 Mercedes S Serisi için dıştaki yeniliklerde ön ızgara yapısında küçük bir değişim, yeni ön tampon, arka tampon, difüzör, egzoz çıkışları dikkat çekiyor. Fakat dıştaki asıl değişim ön farda ve arka stop grubunda yapılmış. Ayrıca 17 ile 20 inç arası 7 farklı hafif alaşımlı jant eklenmiş. Yaşam alanına geçelim. Kokpit kısmında ilk dikkatimi çeken nokta direksiyon simidi oldu. Bana göre w222 kasanın en itici duran noktalarının başında direksiyon simidi geliyordu. Makyajla bu kısımdan kurtulmuşlar ve daha şık görünüme kavuşturmuşlar. Bunun yanı sıra multimedya ekranını kontrol eden dokunmatik mekanizma üzerinde değişim yapılmış. Trim kısmında farklı desenlere sahip seçenekler geliştirilmiş. Patronların ağırlandığı arka alanda ise küçük değişimler yapılmış. Bunlar arasında havalandırma paneli, kol dayama kısmı gibi yerlerde makyajlama gerçekleştirilmiş.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni Mercedes-Benz S400d Özellikleri

Bunların yanı sıra her biri 12.3 inç olarak direksiyonun hemen arkasına konumlandırılmış olan çift dijital panelin çözünürlükleri artırılıp alt yapıda iyileştirme çalışması yapılmış. Müzik sevenler için 1520 watt rms ses çıkış gücüne sahip Burmester ses sistemini sunan Mercedes, son zamanlarda birçok araçta görmeye başladığımız araç içi ambiyans renklerini bu otomobilinde tamı tamına 64 farklı modda aydınlatabiliyor. Söz konusu S Serisi ise konfor ve lüks adına en iyisi sunulmalı. Mercedes, güncellediği 2018 s serisi ile bunu çok iyi başarabiliyor. Öyle ki makyajdan koltuklarda faydalanmış. 6 farklı modda çalışan masaj özellikli koltuklara sahip olan Yeni S Serisi, sürüş esnasında sağlık mottosunu öne çıkarabiliyor. Bu arada W222 kasanın en çok konuşulan konfor özelliği olan Active Body Control ise geliştirilmiş radar sistemi ile 180 km/s hıza kadar etkin şekilde çevredeki zemini etkin şekilde tarayabiliyor.

Makyajlı 2018 Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Kokpiti

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

S Class Güvenlik Özellikleri
Makyajlı yeni mercedes s serisinde teknolojik yeniliklerde öne çıkıyor. Kamera tabanlı çalışan birçok sürüş güvenliği asistanları en güncel haliyle bu araçta yerini almış. Bunlar arasında trafik işaretlerini algılama hız limitini ona göre belirleme, sürücünün herhangi rahatsızlık geçirip araçla iletişimi koptuğu zaman devreye girip aracı güvenli şekilde durduran ve acil durum sinyalini Mercedes-Benz merkezine gönderen Active Emrgency Stop Assist adlı özellik, adaptif hız sabitleyici aktifken sinyal kolu ile şerit değiştirme özelliği, yine bu sistem aktifken GPS tabanlı alt yapı sayesinde sürücü ekranına virajları, dönemeçleri gösteren ve hızı ona göre ayarlayan özellik, aktif şerit takip sistemi, yaya algılama ve frenleme özelliği, mobil cihaz üzerinden dikey ve yatay park etme, 360 derece çevresel görüş sistemi gibi özellikler yer alıyor. Bu saydığım özelliklerin çoğusu önceki s serisinde de yer alıyordu. Fakat geliştirilmiş radar sistemi ile daha etkin çalışması sağlanmış.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni Mercedes-Benz S400d Fiyatı

Motora Taze Kan Takviyesi Yapılmış
Motor kısmında ciddi yenilikler var. Mevcut model de sunulan S350d 4Matic 258 ps 620 nm tork güç üretiyordu. Güncellenen kasa ile bu değer 286 ps 600 nm tork oldu. Torkun düşmesi aklınızda soru işareti bırakmasın. Güç artmış. Eğer buna da beğenmeyecek olursanız, Mercedes firması bu araç için yeni nesil turbo dizel seçeneğini oyuna sürdü. 2018 Mercedes S400d 4Matic ile 340 ps 700 nm tork güç üreten bu seçenek, serinin en çok satan motorlarından olacak gibi duruyor. Çünkü s serisinin güçlü dizele ihtiyacı vardı.

Benzinli cephede boş geçilmemiş. Yeni S560 4Matic ile 469 ps 700 nm tork güç sunan Almanlar, 100 kilometrede ortalama 9.3 litre yakıt tüketimini ön görüyor. Bunların yanı sıra Yeni Mercedes-AMG S63 ile 585 ps güç üreten 5.5 litre motordan 4.0 litre V8 612 ps 900 nm tork güç üreten motora terfi edilmiş. Hacmin düşmesi ve daha etkin çalışan motorla 0-100 km/s hızlanması 3.5 saniyeye düşmüş (önceki değer 4.0 saniye). Ayrıca 9 ileri AMG SPEEDSHIFT şanzımana terfi edildiğini de belirteyim.

Genel hatlarıyla Makyajlı 2018 Yeni Mercedes-Benz S-Serisi hakkında aktaracaklarım bu kadar. Araç Temmuz ayında Avrupa pazarında satışa sunulacak. O zamana kadar teknik verileri netleşecektir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2018, mercedes


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2018 Yeni Mercedes-AMG GLC63 S Teknik Özellikleri Açıklandı Winston Otomobil Haberleri 0 15 Nisan 2017 23:05
2017 Yeni Mercedes-Benz S650 Cabriolet Maybach Tanıtıldı Winston Otomobil Haberleri 1 08 Nisan 2017 03:13
Mercedes-Benz B Serisi 2015 Violent Otomobil Haberleri 0 08 Kasım 2014 16:47
Mercedes-Benz S65 AMG Coupe Resmen Tanıtıldı Elysian Otomobil Haberleri 1 15 Temmuz 2014 10:44
Yenilenen Mercedes-Benz B-Serisi SLyther Otomobil Haberleri 0 25 Kasım 2011 02:12