IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2022, 19:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şimdiye Kadarki En Güçlü Golf: İşte 20. Yıl Özel Golf R




Volkswagen, 20. yılı için özel bir Golf R tanıtımı gerçekleştirdi. Tasarım açısından standart Golf R'dan birazcık farklı olan otomobil, güçlendirilen motoru ile bugüne kadarki en güçlü Golf olma unvanına sahip oldu.

Alman otomobil devi Volkswagen, bugüne kadarki en güçlü Golf modelini resmen duyurdu. Golf'ün yüksek performanslı paketi olan Golf R için özel bir çalışma yapan şirket, 20. yılını kutlayan modeli hiç olmadığı kadar güçlendirdi. 20. yıla özel olarak üretilen Golf R, performansının yanı sıra özel tasarımı ile de dikkat çekiyor.
Yeni Golf R'ın tasarımı, hali hazırda piyasada olan Golf 8'e genel olarak benziyor. Ancak araçta özel bir ızgara tasarımı görüyoruz. Bununla birlikte; 20. yıla özel Golf R'ın far yapısı da sanki birazcık daha kavisliymiş gibi duruyor. Aracın arka kısmına baktığımızda ise değişen egzoz çıkışları ve spoyler, doğrudan gözümüze çarpan detaylar arasında yer alıyor.
Karşınızda bugüne kadarki en güçlü Golf


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

20. yılına özel Golf R'ın iç tasarımına baktığımızda, Golf 8 ile büyük oranda benzerlik görüyoruz. Ancak iki noktada önemli farklılıklar var. Bunlardan bir tanesi nappa kumaş kaplama. İkinci önemli husus ise iç tasarımda kullanılan karbon fiber malzeme. Öyle ki Volkswagen tarihinde ilk kez bir otomobil, gerçek karbon fiber ile donatıldı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Haberimizin başında; bunun bugüne kadarki en güçlü Volkswagen Golf olduğunu söylemiştik. Gerçekten de öyle. Bu özel otomobilde 328 beygir gücünde ve 400 Nm tork değerine sahip bir motor yer alıyor. Standart Golf R'ın motorunun 315 beygir gücünde olduğunu hatırlatalım. Volkswagen'e göre 20. yıla özel Golf R, 4,6 saniyede 100 km/sa hıza ulaşabilecek. Bu arada; bu Golf R'ın R-Performance isimli performans artırıcı paketini içerdiğini belirtelim. Yani özel versiyon Golf R'ın standart versiyondan eksiği yok, fazlası var.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Volkswagen, 20. yıla özel Golf R'ın fiyatına ilişkin bir açıklama yapmadı. Ayrıca bu aracın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceğine dair herhangi bir açıklama da yok.
Alıntıdır.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Volkswagen Golf için tarih değişti! 2020 Volkswagen Golf teslimatları... xena Otomobil Haberleri 0 26 Haziran 2019 20:20
NVIDIA şimdiye kadarki en güçlü ekran kartını tanıttı Dream Bilgisayar Dünyasından Haberler 0 02 Mart 2017 13:48
Yeni Golf R hem daha ucuz hem daha güçlü! Sevda Otomobil Haberleri 0 18 Nisan 2013 06:26